Volkswagen Polo Araçta Kronik Mikro Şalter Problemi

12 Haziran 2023 17:04

Volkswagen Polo 2018 1.0 TSİ DSG aracım var. "Aracı daima p konumunda terk edin. Lütfen servise gidin" hatası alıyorum. Araştırdığım kadarıyla Volkswagen marka araçlarda çok sık görülen bir hata, yani kronik bir sorun gibi gözüküyor. Tamaş yetkili servis, daha önce vites başı sistemini değiştirerek çözülen bu sorunun şu an mikro şalter takılarak çözüldüğünü belirtiyor. Ancak bunun için vites kutusu sökülüp kontrol edildikten sonra parçaya göre 2 bin tl veya 4 bin tl 'lik bir maliyeti olacağını söylüyor. Bakımların tamamını yetkili serviste yaptırdığım aracım için böyle bir kronik sorun sebebiyle müşteriye böylesine bir fatura yansıtması ne kadar normaldir? Garanti süresi bitmiş bir çok farklı araç kullandım ve kronik sorunlarla da karşılaştım. Bu tarz problemlerde hiçbir ücret ödemeden sorunum çözüldü. Ancak Türkiye'de bu denli yaygın kullanılan Volkswagen markası için böyle bir servis yaklaşımı hayret verici. Müşteri deneyimine önem verdiğini düşündüğüm Volkswagen markasını, bu konuyla ilgili bir açıklama yapmasını ve çözüm üretmesini rica ediyorum.

İhsan sonuçtan hiç memnun değil

İhsan
24 Ağustos 12:42
Volkswagen Polo’da Tekrarlayan Fren Arızaları Ve Yetersiz Servis Deneyimi
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen İyi Niyet Garantisinin Hikayeden İbaret Olması

Bekir
11 Temmuz 2024 15:43
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Polo Ön Cam Yerinden Çıkması

Ersin
09 Ocak 2024 16:08
Bilal sonuçtan çok memnun

Volkswagen DSG Sorunu

Bilal
21 Haziran 2023 16:47
Volkswagen DSG Sorunu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Tiguan'da Kronik DSG Şanzıman Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Desteği

06 Kasım 22:08