Nazım sonuçtan çok memnun

Solgar Vitamin Siparişi: Hızlı Kargo Ve İletişim Sorunu

15 Ekim 2024 11:09
Nazım'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri yazdığım şikayet mesajı sonrası iletişime geçip ürünü tarafıma kargolayıp bilgi verdi. Kendilerine teşekkür ederiz.”

Vitaminsan.com 'dan hafta sonu Solgar marka vitamin sipariş ettim. Yurt dışı yolculuğum olduğu için hızlı kargo sipariş notuna ileterek yazdım ama hala siparişim gelmedi. Mail ile ulaştım, henüz cevap gelmedi. Tavsiye üzerine ilk defa alışveriş yaptığımdan kargonun yetişmeyeceğini düşünüyorum. Şirket yetkilileri umarım bu şikayetimi görür yardımcı olurlar.

15 Ekim 2024 17:27 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhabalar, tarafınıza müşteri hizmetleri ekibimiz tarafınızca ulaşılmış olup tedarik süreci ve kargo ile ilgili bilgiler verilmiştir. Siparişinizle ilgili tüm bilgi ve destek için ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Nazım
Nazım
15 Ekim 2024 17:32

Vitaminsan
Vitaminsan

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak geç dönüş sağladığımız için özür dileriz. Vitaminsan ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vitaminsan’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vitaminsan Müşteri Hizmetleri

Defne sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 15:51
VitaminSAN Siparişimin Kargolanmaması Ve İletişim Eksikliği
Mert sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 10:38
Sipariş Gecikmesi ve İletişim Eksikliği Sorunu