Doğrulanmış

Şubat 2018'den beri üye

Şikayetleri

İsimtescil Bitmeyen Sunucu Sorunları

10 Mayıs 2024 21:28625

İsim tescil.net'ten Şubat ayı itibariyle Silver Hosting Paketi hizmeti aldık. Hizmeti aldığımız andan itibaren sunucular...

İsimtescil Bitmeyen Sunucu Sorunları

Yorumları

Jöak Store Jöh Kağanlar Mobil Satış Tırında Kaba Ve Umursamaz Personel Davranışı Şikayet

"İlginiz için teşekkürler."

Nazım

Merhabalar, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle içtenlikle özür dileriz. Jöak Store markası altında hizmet veren mobil mağaza araçları şirketimiz Mobil Sahne Sistemleri’ne aittir. Şikayetvar platformunda kurumsal üyeliğimiz bulunmadığından, yaşadığınız durumdan yeni haberdar olduk. Zaman kaybetmeden size ve babanıza doğrudan ulaşarak özürlerimizi iletmek istedik. 15 yılı aşkın süredir birçok askeri kurumun lisanslı ürün satışını güvenle yürütmekteyiz. Araçlarımızı canlı kameralarla takip etmemize rağmen tasvip etmediğimiz bu üzücü olay meydana gelmiştir. İletişim bilgileriniz bizde yer almadığı için aldığımız aksiyonları paylaşmak isteriz: İlgili personele idari para cezası uygulanmış ve gerekli uyarılar yapılmıştır. Tüm araç personeline, temsil ettiğimiz kurumların saygınlığına zarar verecek davranışlardan kaçınmaları konusunda yöneticilerimizce kesin talimatlar verilmiştir. Sürecin takipçisi olacağımızı ve benzer bir durumun tekrarlanmayacağını taahhüt ederiz. Saygılarımızla, Mobil Sahne Sistemleri

Destekledikleri