Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Viomi A9 Süpürge Garanti Kapsamında Tamir Edilmedi, Yüksek Ücret Talebi

Viomi A9 Süpürge Garanti Kapsamında Tamir Edilmedi, Yüksek Ücret Talebi
10 Ekim 2024 15:31

Viomi A9 Dikey Süpürgem var. Garanti süresi dolmuş değil. Süpürge çalışmamaya başladı. Arıza için garantisi olduğundan dolayı müşteri hizmetleri ile irtibata geçtim. Evofone ile çalıştıklarını ve oraya götürebileceğimi ilettiler. Firma ile irtibata geçip garantiyi sorgulayarak doğrulattım. 09.10.2024 tarihinde garanti kapsamında tamir için ürünü bıraktım. Bugün tarafıma aranarak tamir bedeli için 7200TL fiyat istediler. Sebebi ise filtrenin temizlenmemesinden dolayı motorun bozulması gibi komik bir bahane. Şikayetvar'a baktıktan sonra fark ettim ki herkese bu cevabı verip ücret talep ediyorlar. Viomi ürünü alma konusunda aman ha diyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurumu yaptım. Bakalım süreç ne şekilde ilerleyecek? Ülkede tüketici koruyan bir adalet sistemi var mı görelim hep beraber...

profile profile profile
12 Ekim 2024 19:24

Hiçbir şekilde dönüş yok. İlgilenen yok.

Murat

Tüm şikayetler aynı. Üstelik bir de kafalarına göre filtreleri eklemişler 2 katı fiyatına. Şikayetlerde Evofone teknik servis eklenmemiş. Şikayetler Viomi olarak çıkıyor.

Murat

Ürün garanti firması Evofone bilgi teknolojileri ise onu da belirttin. Bende aynı sorunu yaşadım

Turgay

Evofone harici servisi var mı bilmiyorum ama evet Evofone. Dışarıda yaptırdım ben cihazı. Güle güle yemesinler inş.

Ceren
Ceren

Birebir aynı sorunu yaşıyoruz asla yardımcı olmuyorlar evde kutuda duruyor ürün

viomi-a9-supurge-garanti-kapsaminda-tamir-edilmedi-yuksek-ucret-talebi-1.jpg

Garanti Kapsamında Süpürgeye Yüksek Ücret Ve Bilgilendirme Eksikliği

Uğur
23 Temmuz 2025 15:43
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Orijinal Parça Yerine Yan Sanayi Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

Asiye
31 Ekim 2025 20:10
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Viomi A9 Süpürge: Motor Sorunu Ve Yetersiz Teknik Servis

Fatma