Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Uyumsuz SD Kart İçin Para İadesi Talebi

Uyumsuz SD Kart İçin Para İadesi Talebi
27 Ekim 2024 14:27

Merhaba,

Vatan Bilgisayar Konyaaltı şubesinden almış olduğum araç kamerası için aynı şubeden araç kamerası için uygun SD almaya gittim. Benimle ilgilen arkadaşa araç kamerasına uyumlu SD kart almak istediğimi söyledim. Adata 64 GB bir ürün işimi göreceğini söyledi. Aldım kartı kameraya taktım ve 1 gün sonra aracı çalıştırdığımda araç kamerası SD kart ile ilgili hata verdi. Hatada SD hızının uyumlu olmadığı yazıyordu. (Low performance please Switch memory card) SD kartı telefonuma takıp format atıp tekrar taktığımda çalıştı. Fakat 1 gün sonra aynı hatayı verdi. Tekrar biçimlendirip taktığımda yine çalışıyor. Ben bunu her gün yapmak durumundayım. Verilen SD card araç kamerası ile uyumlu olmadığını anladım ve şubeye gittim. Şube merkeze gönderileceğini ama SD kartın çalıştığı için bir sonuç çıkmayacağını söyledi. Yani ben kartı boşuna almış oldum. İade alınmayacağını da söylediler. Yeniden internetten uyumlu bir SD kart siparişi vermek durumunda kaldım. Sizin yönlendirmeniz ile aldığım ve uyumsuz olan kartın iade alınmasını para iadesi yapılmasını istiyorum.

06 Ekim 2024 17:11
Maside sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 22:51
Vatan Bilgisayar İade Kabul Etmiyor