Bahri sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 14:33

Vaillant ved e serisi ani su ısıtıcı aldıktan sonra cihaz arızalandı, Teknik servisi aradık, elektrik ve elektronik arızaları için garanti kapsamında olmadığını öğrendik. Günde 8 defa termik atması yaşıyoruz. Kimse ilgilenmediği için artık cihazı manuele aldık, sürekli, kırmızı renkli termik tuşuna basıyoruz; elektrik çarpma tehlikesi ve yangın çıkma riski yaşıyoruz. Problemin basınç şokundan kaynaklandığını çekvalf takılması gerektiğini söylediler. Zaten kışın güneş enerjisi vanasını kapatıyoruz genede çekvalf ta taktırdım. Müşteri hizmetlerini arayınca kalite birimi inceleyecek diyorlar yine bir sonuç yok. Komşularım benzer ürünlerden farklı markalı ürünler kullanmakta ve böyle bir problem yaşamıyorlar. Ürünün hatalı olduğunu bir türlü anlatamadım ve değişim talebim kabul görmedi. Resimde görüldüğü üzere termik tuşuna basmaktayız.

profile profile
22 Ocak 2024 14:47 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Tuğba
Tuğba

Bende bu hafta aldım. 2 gündür kaç elektrik ustası çağırdık. Ürün sıcak su vermiyor. Aldığım yeri aradım arızalı bu diye. Servisi arayın dedi. Şu termik bizde içe girmiyor bakalım ne yapacaklar çocuklu ev sıcak susuz bekliyoruz

Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Doğan
06 Ocak 2024 13:51
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Ürünü Ve Servis Hizmetinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

02 Şubat 2025 17:58