Urban Care Kafein Ve Biotin İçeren Saç Toniği

Urban Care Kafein Ve Biotin İçeren Saç Toniği
09 Şubat 2024 23:28

Birkaç aydır Urban care biotin ve kafein içeren saç toniğini kullanıyorum. Saçımda aniden oluşan beyazlar olduğunu fark ettim fakat normal olabileceğini düşünüp üstünde durmadım. Tesadüf eseri Instagram'da bu ürünle alakalı bir paylaşım gördüm. Video da ürünü kullanan kişiler de aynı sorundan muzdaripti. Bu durum gerçekten beni çok şaşırttı, üstelik videonun altında ki yorumlarda da aynı problemden bahsediliyordu. Bu nasıl olabiliyor? Sizi bakanlıklara da şikayet edeceğim bilginiz olsun.

12 Şubat 2024 16:09 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yorumlar (5)

Merve

Bakın bu ürün benim hayatımı mahvetti, ben bu ürünün satışının durdurulması için elimden geldiğince uğraşacağım lütfen sizde uğraşın. Alo 184 Sağlık Bakanlığı hattını arayarak şikayette bulunun. E-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun veyahut dava açın. Bu ürün bizde geri dönüşü olmayan hasarlar bıraktı.

Merve

E-devlet üzerinden ticaret bakanlığının Talep/Öneri/Şikayet/Bakanlık Temsilcisi/İzne Tabi Şirketler İçin İzin Başvurusu sayfasından şikayet oluşturdum. Sağlık Bakanlığı onayı olmadığına dair sizde oluşturabilirseniz gerekli yaptırımlar uygulansın şu firmaya.

Merve

Bilgiler için teşekkür ederim ben dava açmayı planlıyorum

Eda

Bu arada sağlık bakanlığıyla görüştüm ürünün Sağlık Bakanlığı onayı yok ticaret Bakanlığına dilekçe yazıp göndereceğim bilginiz olsun.

Eda

Ben elimden geleni yapacağım merak etmeyin.

Arman
22 Mart 2024 11:55

Urban Care Biotin&Caffeine Saç Tonik Spreyi Saçı Beyazlatıyor!

Rümeysa
07 Şubat 2024 16:44
Urban Care Biotin&Caffeine Saç Tonik Spreyi Saçı Beyazlatıyor!

Esra
04 Şubat 2024 12:22