04 Şubat 2024 12:22

Bundan bir iki ay önce urban care biotin ve cafein içerikli saç toniğini kullanmaya başlamıştım. Her yerde çok tutulduğunu görünce bir tane yetmezmiş gibi 3 tane aldım. Ve sonuç hüsran. Ne dökülmesine iyi geldi ne de saç çıkarttı. Üstüne üstün bunlar yetmezmiş gibi saçlarımda beyazlar çıkarttı. Özellikle çok dökülen yerlere sıktığımdan en çok beyazlar orada. Ve durum benim için çok moral bozucu bir durum. Şimdi benim beyazlayan saçlarım geri doğal haline geri dönebilecek mi? İlk başta kendisinden şüphelenmemiştim fakat araştırmalarım sonucu tek bu sorunla karşılaşan ben değilim. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

04 Şubat 2024 12:15

Merhaba bundan bir iki ay önce urban care biotin ve cafein içerikli saç toniğini kullanmaya başlamıştım. Her yerde çok tutulduğunu görünce bir tane yetmezmiş gibi 3 tane aldım. Ve sonuç hüsran. Ne dökülmesine iyi geldi ne de saç çıkarttı. Üstüne üstün bunlar yetmezmiş gibi saçlarımda beyazlar çıkarttı. Özellikle çok dökülen yerlere sıktığımdan en çok beyazlar orada. Ve durum benim için çok moral bozucu bir durum. Şimdi benim beyazlayan saçlarım geri doğal haline geri dönebilecek mi? İlk başta kendisinden şüphelenmemiştim fakat araştırmalarım sonucu tek bu sorunla karşılaşan ben değilim. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Ek
Ek
07 Şubat 2024 17:19 (Şikayetten 3 gün sonra)
Esra
08 Şubat 2024 00:36

Merhaba ürünü kullandığım bölgelerde beyazların çıkması ve bu durum ile bir tek benim değil bir çok kişinin karşılaşması tesadüf olamaz. Bir kutu bitidim. İkinci kutumun yarısındaydım ve fazladan diğeri bitecek diye hiç kullanmadığım kutu mevcut

21 Şubat 2024 08:32

Su Akdurr

Merhaba aynı sorunu bende yaşadım ama ben hemen fark ettim ve beyaz çıkan saçları cımbızla çektim hatta 8 9 a adet beyaz saç koparttım şimdi bir iki adet çıkıyor ama iş işten geçti artık geçmiş olsun marka bu durumla alakalı hâlâ bir açıklama yapmadı içler acısı

Esra

Sizin adınıza sevindim nereden dönülse kardır ben ilk başta şüphelendim de kondurmamıştım yinede gün geçtikçe hızla artıp bir de yayılınca gerçekten çok büyük hata yapmış olduğumu fark ettim. Evet adam akıllı hiçbir açıklama olmadı ve tek başına gelen kişilerde bizler degilz ne diyeceğimi bilemedim. Umarım beyazlarımız geri gider eski haline döner

Didem
15 Mart 2024 22:23

Şiyar
10 Nisan 2024 18:05
Urban Care Saçlarım Beyazlamaya Başladı
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Gonca
04 Şubat 2024 23:47