Unifree Duty Free Poşete Eksik Ürün Konulması

26 Kasım 2023 09:562.870

25 Kasım 2023 günü Unifree'den yaptığım alışverişte aldığım parfümün poşete konulmadığını sonradan fark ettim. Hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Parfümü super friday nedeniyle indirimli almıştım. Mağduriyetimin giderilmesi için parfümün vereceğim adrese ulaştırılmasını talep ediyorum.

27 Kasım 2023 08:32 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle Unifree Duty Free’yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bizlere hafta içi her iş günü 08.00-17.00 mesai saatleri içerisinde dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Dini ve Milli Bayramlar’da ise sesli mesaj bırakabileceğinizi ve sizlere müşteri temsilcilerimiz tarafından en kısa sürede geri dönüş sağlanılacağını bilgilerinize sunarız. Gerekli incelemeleri başlatabilmemiz açısından yukarıda belirttiğimiz bilgilerimizden bizimle iletişime geçebileceğinizi bilgilerinize sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

14 Kasım 2025 02:05

Merhabalar Ben de İngiltere dutyfree den eksik ürün aldım. Sorununuz çözüldü mü acaba. Uğraşsam değecek mi?

Unifree Duty Free'den Şikayetim Var.

7 Ağustos 2023 20:268.275

Oğlum ile birlikte 28.7.2023 gecesi 23.15 civarı İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Geliş'de bulunan Unifree Duty Free Mağaz...

Unifree Duty Free Parfüm Akıyor!

Unifree Duty FreeParfüm Akıyor!

Zuhal
Unifree Duty Free Bozuk Çikolata