Esma sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 11:48

14.11.2024 tarihinde İstanbul havaalanı unifree den Versace Dylan blue 7210634 set 110ML, e. Arden 5TH ave nyc lmt EDP 75ML, ysl libre EDP 90ML, a. Banderas the ıcon EDT 100ML 4 adet parfüm aldım.
Parfümleri kullanmaya başladığımızda kalıcı olmadığını ve kokusunun 3 saat sonra gittiğini fark ettik.
Unifree İstanbul havaalanı ile bağlantı kurdum ve ürünleri incelenmesi için onlara kargo etmemi ve bu sürecin 3 ay gibi uzun bir süre süreceğini söylediler.
Ürünleri 09.12.2024 pazartesi günü gönderdim 13.12.2024 sabahı saat 8 buçuk da ürünlerin incelenme sürecinin bittiğini orijinalliği veya kalıcılığı ile ilgili herhangi bir sorun olmadığını ve tarafıma geri gönderilmesi için bir kargo adresi vermemi belirten bir mesaj aldım. Doğal olarak sordum ürünlerin üretici firmaya gönderilmesi gerektiğini ve bu sürecin 3 ay gibi uzun bir zaman alacağını söylediniz 3 gün içinde orijinal olduğunu kalıcılık ile ilgili sorun olmadığını nasıl anladınız diye. Ürünlerin iadesini talep ettim. Alalı henüz şu durumda bile 1 ay olmamışken ürünlerin iade ve değişim talebini reddettiler.
Israrla üretici firma ile bağlantı kurmam için iletişim bilgileri istememe rağmen bu talebi de red ettiler. Bu durum bana aldatıcı ve yanıltıcı geldi. Şikayetçiyim.

13 Aralık 2024 12:08 (Şikayetten 19 dakika sonra)
13 Aralık 2024 12:19

Tarafıma inceleme işlemi 3 ay süreceğini ve üretici firmaya ürünleri göndereceğinizi belirtip sonrasında ürünleri 3 gün içinde nasıl bir inceleme sürecinden geçirip sorunsuz olduğuna karar verdiğinizi öğrenmek istiyorum. Ayrıca üretici firma ile iletişim kurduğunuza da bu durumda inanmadığımı bunun için de sizden iletişim bilgileri iletmenizi istediğimi belirtmek istiyorum.

13 Aralık 2024 12:24
13 Aralık 2024 13:36

Ürünlerin incelenmesi için üretici firma bilgilerini gönderir misiniz. Sizden aldığım cevaplar yeterli değildir.

16 Aralık 2024 12:44

Kargo elime ulaştı parfümleri gönderdiğim gibi geri aldım kargo poşeti kenarından açılıp bakılmış ve bandı bile sökülmemiş geri gönderilmiş. Daha önce de yazdığım gibi 2 gün içinde kargo gitti ve geri geldi incelenmediği gayet açık. Alenen insanların zeka sı ile dalga geçiliyor. Bire bir markalara ulaşıp işlem başlatacağım bu işin altından da bir suç senaryosu çıkacaktır.

17 Aralık 2024 08:19
22 Mart 2025 01:37

Yasal işlem başlatıyoruz ve 4 ürünün de markaları ile iletişime geçeceğiz. Burada adınıza başlatılan bütün şikayetleri ve verdiğiniz yanıtları inceleyecek aramızda geçen yazışma ve ürün inceleme sürecini de takibe alıyoruz. 4 parfüm 1 günde kargo poşeti açılmadan nasıl incelenip tarafıma geri gönderildi bunların hepsinin kanıtları elimde ve sizin bu dlandrclık sistemini ortaya çıkaracağız.

Unifree Duty Free İstanbul Havalimanı Duty Free'den Alınan Parfümlerin Kalıcılığı Hayal Kırıklığı Yarattı

27 Ağustos 2024 21:59
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Unifree Duty Free Kokusu 10 Dakika Kalan Creed Parfümler

30 Nisan 2024 16:19
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Unifree Duty Free'den Şikayetim Var.

07 Ağustos 2023 20:26

Duty Free'den Aldığım Parfüm Sahte Çıktı!

21 Aralık 2024 17:12