Uğur Ankastre Set Şikayetim

Uğur Ankastre Set Şikayetim
24 Aralık 2024 21:532.062

Uğur ankastre set aldım ocağın üzerindeki döküm demirler yamuk kullanımı zor oluyor servis geliyor bakacağız dedikleri halde gelip bakmıyorlar beni oyalıyorlar lütfen ilgilenir misiniz?
Çocuklarla mutfakta yemek yapmaya korkuyorum tencere devrilecek diye.

25 Aralık 2024 08:05 (Şikayetten 10 saat sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

14 Ocak 2025 21:084.901

"Kardelen hanıma çok teşekkür ederim"

Ankastre Setin Dayanıklılık Sorunları

Garanti Kapsamında Olan Ocakta Oluşan Lekeler İçin Sürekli Kullanıcı Hatası Denilmesi

15 Ekim 2025 21:382.539

"Öncelikle şikayet var ekibine, daha sonra da Uğur yetkilisine ertesi gün dönüp çözüm sürecini başlattığı için teşekkür ederim. Parçanın birisi eksik geldi ama servisteki arkadaş onu da sipariş geçeceğini söyledi o da gelir sanırım. Şikayet var ekibine ve Uğur yetkilisine başarılar dilerim."

Uğur Soğutma Ankastre Ocak Sorunları Ve Müşteri Deneyimi

24 Eylül 2024 13:457.120

Balıkesir Aydın ticaretten başka marka ankastre set almaya gittiğimde, satıcı U*** ankastre ocağı anlata anlata bitireme...

Ankastre Ocak Gözünde Sürekli Sönme Sorunu

15 Haziran 2025 16:073.712

Uğur isimli firmadan ankastre set aldık. Dört tane ocak gözü var, üçü düzgün çalışırken bir tanesi yanıyor fakat bırakın...

Öne ÇıkanKonular

Uğur Soğutma Kategorileri