Burak sonuçtan hiç memnun değil

Değer Kaybı Başvurumun Cevapsız Kalması

Değer Kaybı Başvurumun Cevapsız Kalması
07 Ekim 2024 12:47

06.08.2024 tarihinde aracımda meydana gelen, Türkiye Katılım sigortalı karşı tarafın aracıma hasar vermesi sonucu aracım onarıldı ve değer kaybı ile ilgili firmaya mail ile başvuruda bulundum. Ancak 20.09.2024 tarihinde yapmış olduğum dilekçeme halen dönüş yapılmadı. 10102403779 numaralı hasar dosyası kapsamındaki tüm belgeler dilekçeme ek olarak firmaya iletilmiş olup, aracımda meydana gelen hasar sonucunda oluşan değer kaybının tarafıma ödenerek mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

07 Ekim 2024 13:33 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, gerekli incelemeler titizlikle gerçekleştirilerek, size en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TÜRKİYE KATILIM SİGORTA A.Ş.

07 Ekim 2024 17:13

Sayın İlgili, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu sebebi ile yalnızca sigortalı/mağdur kişi ile bilgi paylaşılmakta olup tarafınıza bilgi aktarılamamaktadır. Saygılarımızla, TÜRKİYE KATILIM SİGORTA A.Ş.

Burak
Burak
07 Ekim 2024 17:40

Dosyanın kapanmadığını ve değer kaybı eksper raporunun beklendiğini iletiyorsunuz ancak eksper raporunun 12 gün önce firmanıza iletildiğini öğreniyorum, raporu inceliyorum ve değer kaybı ile ilgili belirlenen bir tutar olduğunu görüyorum, Daha sonra arayıp herhangi bir ödeme yapılmayacağını, talebin reddedildiğini söylüyorsunuz, tüm yasal haklarımı kullanacağımı bildiririm.

09 Ekim 2024 14:46

Sayın İlgili, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu sebebi ile yalnızca sigortalı/mağdur kişi ile bilgi paylaşılmakta olup tarafınıza bilgi aktarılamamaktadır. 07.10.2024 tarihinde Mağdur Ruhsat Sahibi ile görüşme sağlanarak bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, TÜRKİYE KATILIM SİGORTA A.Ş.

Özgür
Özgür

Merhaba süreç nasıl ilerledi bende başvuru yapacağım bilgi verirseniz sevinirim

Canay sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 10:20
Mohammed sonuçtan hiç memnun değil

Hepiyi Sigorta Şirketinden Tazminat Bekleyişi

14 Eylül 2024 00:46
Saban sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2025 23:53