25 Kasım 2024 08:15

11 yıllık Türkiye Hayat Emeklilik Bireysel Emeklilik Sisteminde (BES) yer almaktayım. Acil kredi ödemem için haftalar öncesinden 11.11.2025 tarihinde yatırım aracımı bozmak üzere kendilerine talep oluşturdum. 14.11.2025 tarihinde gerekli dosyaları tarafıma geçte olsa aramam ile ilettiler. Ardından dosyaları yükledikten sonra aciliyetimi de belirttim. 1 hafta sonra tekrar aradığımda imzanın manuel olmaması sebebiyle dosyada gereksiz bir hata bulmuşlar. Tek bir dosya ve tek imza kontrolü tam 1 hafta sürdü! Tekrardan dosyayı istedikleri gibi (aslında her müşteri temsilcisi farklı şey söylüyor) sisteme yükledim mail ile de aciliyetimi bildirdim. Ne yazık ki sigorta şirketinin işgüzarlığı ile karşı karşıyayım. Uygulama üzerinden kontrol sağladığımda görselde mevcut olduğu gibi İkna-1 ve İkna-2 yazıyor bu neyin iknası borcum var ve zor durumda olduğumda bildiriyorum ayrıca 11.11.2025 tarihinde eşim ve kendi adıma da iki (2) BES hesabı girişinde bulundum. Bu hafta 25.11.2025-29.11.2025 tarih aralığında hakkım olan birikimi alamadığım takdirde hukuki yollara başvurup tüm yeni BES hesaplarımı sizden iptal edeceğim. Şunu bilin ki diğer firmalar 1 hafta içinde ödemeleri yapıyor. Yeni müşteriler Türkiye Sigortaya güvenerek mağdur olduk. Siz daha bilinçli olun.

25 Kasım 2024 09:09 (Şikayetten 54 dakika sonra)
25 Kasım 2024 11:11

05 Ağustos 2024 10:27