Soner sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell TV+ Sadık Müşterilere Eksi Puan: Turkcell Superonline'ın Çifte Standartları

10 Aralık 2024 13:13

5 yılı aşkın süredir Turkcell Superonline internet ve TV+ kullanıyorum. Bundan 10 gün önce mevcut paketimi 12 ay daha uzattım. Bununla beraber mevcut internet sağlayıcısından memnun olmayan arkadaşıma Turkcell Superonline tavsiye ettim. Neticesinde de arkadaşım Turkcell Superonline internet ve TV+ aboneliğine geçti.

Ancak şunu öğrendim ki yeni abonelere verilen TV+ cihazları çok daha gelişmiş ve uygulama yükleme özelliği içeren cihazlar iken bizde bulunan cihaz eski ve uygulama yükleme özelliğini barındırmayan bir cihaz. Haklı olarak Turkcell Superonline ile temasa geçerek yeni TV+ cihazı ile mevcut cihazımın değiştirilmesini talep ettim. Buna karşılık aldığım cevap ise paketimin yenilenmesi ve aylık tutarın 100 TL artırılması oldu. Yeni müşterilerine verilen fiyat ise benim halihazırda kullanmakta olduğum fiyat.

Yani şu anlama geliyor. Turkcell Superonline yeni müşterilerine sağladığı imkanları eski müşterilerine sağlamak için en az 100 TL fark istiyor. Bu durumda eski müşteri olarak sizin sadakatiniz size eksi yazıyor. Sonuç olarak yapmamız gereken taahhüdümüzü uzatmayıp en az 1 yıl başka bir internet sağlayıcısından devam etmek ve sonrasında daha iyi imkanlar ile teklif almak.

10 Aralık 2024 13:14 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

11 Aralık 2024 12:22

Merhaba Soner Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinize istinaden inceleme yapılarak 07/12/2024 17:36 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

Soner
Soner
11 Aralık 2024 15:41

Zaten şikayete konu olan durum, 07.12.2024 tarihinde yapılan görüşmede tarafıma çifte standart uygulanması ve yeni kullanıcılardan talep edilmeyen ücretin tarafımdan talep edilmesiyken ilgili görüşmede şikayetime cevap verilmiş gibi gösteriliyor. Bu şartlarda taahhüt süresi dolar dolmaz aboneliği sonlandırmaya teşvik etmiş oluyorlar.

Metin sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2025 12:31

02 Şubat 2024 22:16
Turkcell TV+ Fatura Sürprizi Ve Beklenmedik Ücretler
Turkcell TV+ Fatura Sürprizi Ve Beklenmedik Ücretler

16 Mart 2024 17:11
Atacan sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 15:01
İlker sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 11:20

Turkcell TV+ Kategorileri