30 Kasım 2024 11:01

Trendyol tarafından gönderilen ve Trendyol Express Konya yağmur şubesinin Seydişehir ilçesine getirmesi gereken kargomu, (sanırım o gün veya o hafta yeterli sayıda kargo gelmediği için) adresime getirmedi. 29 Kasım 2924 saat 14.25 sularında müşteri hizmetleri tarafından arandım. Kargocunun adresime gelemeyeceğini, merkezde bir adresime bırakıp, bırakılamayacağını sordu. (Benimle dalga geçiyorlar. 90km uzaktayım) Bende öyle bir adresimin olmadığını ve şubenin kargo sayısı yeterli olmadığı için getirmediğini belirttim. Eğer kargomun getirilmeyip, benden habersiz iade edilmesi durumunda Ulaştırma Bakanlığı kargo taşımacılık faaliyeti mevzuatına göre yapılanın suç olduğunu belirttim. Ayrıca banka kampanyasından yararlandığımı ve 500 TL puan kazanımım, bu yapılan iadeden dolayı etkileneceğini. Şubenin bu yaptığı durumdan dolayı 6502 sayılı Tüketiciyi koruma kanununda belirtilen, oluşacak maddi zararında karşılanması gerektiği maddesini hatırlatarak, kargomun iade edilmesi durumunda 500 TL puan zararımdan dolayı da şikayette bulunacağımı belirttim. Şubeniz getirmiyor ise 100 TL cebinden versin. Oradaki Aras, Sürat, Yurtiçi, MNG gibi kargo firması ile göndermesini söyledim. Ancak uyarılarımın hiçbiri dinlenmedi. Şu an bununla ilgili Savcılığa suç duyurunda bulunacağım ve olay içeriğini Ulaştırma Bakanlığı bilgi olarak eklenmesi gerektiğini belirteceğim. Trendyol diğer ürünler farklı kargo ile yollayabiliyorsa, bunu da yollayabilirdi. Beni mağdur etmeye hakları yok. Herkes yapılan işi görsün. Hakkınızı arayın arkadaşlar. Şikayet etmekten çekinmeyin.

Kargo Teslimatında Saygısızlık Ve Yanlış İade Süreci

05 Mart 2025 19:07
Kargo Teslimatında Saygısızlık Ve Yanlış İade Süreci

02 Ocak 2025 09:55
Trendyol Express İle İade Kargo Kabusu: Kayıp Paket Ve İletişim Sorunları

Trendyol Express Kargo Teslimatında Yanlış Bilgilendirme Ve İade Sorunu

14 Ocak 2025 17:07
Trendyol Express Kargo Teslimatında Yanlış Bilgilendirme Ve İade Sorunu
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 23:21
Trendyol Express Kargocu Kuryenin Sorumsuzluğu.
Trendyol Express Kargocu Kuryenin Sorumsuzluğu.

Trendyol Express Kategorileri