Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Express Kargo Teslimat Sorunu

19 Eylül 2024 12:35

Trendyol'dan vermiş olduğum sipariş, Trendyol Express kargo firması ile tarafıma iletilmesi için kargoya verildi. Satıcı tarafı çok hızlı bir şekilde kargoya verirken, Trendyol Express hiçbir şekilde kargomu getirmiyor, sürekli aynı şubeler arasında gidip geliyor. Aradığımda yanlışlık olmuş, Akça Şubesi'nden teslim edilmesi gerekiyor o yüzden oraya gidiyor deniliyor. Ancak daha önceden zaten 3 kere Akça Şube'ye gitmiş olan kargom tekrar Akça Şube'ye gidiyor. Gün içerisinde yolda gözüktüğü için de teslim almaya gidemiyorum. Kargomun kaybedildiğini düşünüyorum çünkü bu durumun başka açıklaması olamaz. Sırf kargoyu teslim almamam için gezdiriliyor.

19 Eylül 2024 16:33

Kimsenin yardımcı olduğu falan yok gün içerisinde kargom hala geziyor. Sadece müşteri temsilcilerinden aradılar bilgi vermek için o kadar kargomun akıbeti belli değil. Ekstradan iki yer daha gezdi aynı şehirde yakınında olan bir kargoyu teslim alamadım.

20 Eylül 2024 09:36

Trendyol Express benimle dalga geçiyor gerçekten artık sıkıldım kargom oradan oraya gezdiğini gösteriyor sistemleri çalışmıyor asla zaten kimseye ulaşmak mümkün değil bugün içerisinde gelmezse kargomu iptal edeceğim benim maddi olarak kaybım var işimi yapmama engel oluyorlar gerekli yerlere şikayet edeceğim ve bundan sonra Trendyol Express ile çalışan hiçbir firmadan alışıveriş yapmayacağım kargo getirmiyorlar çünkü. Siparişi vermiş olduğum firma ile görüşüp Trendyol Express ile çalıştıklarından ötürü kargomu iade ettiğimi belirteceğim. Gerçekten işini bu kadar rezil yapan ve sistemleri bu kadar kötü olan bir firma daha tanımıyorum PTT bundan bin kat daha iyi en azından kargoyu teslim ediyorlar. Kargomun tahmini teslim tarihini sürekli ileriye atıyorlar aynı ilçede olan kargom neden dağıtıma çıkıyor mesela alakasız şubelere gidiyor. Bugün teslim edilmezse gerekli mecra ve yayınlara şikayet edeceğim.

20 Eylül 2024 10:25

Kargomu kaybetmişler, Trendyol Express kargonuzu itinayla kaybediyor.

Tülin sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 14:15

20 Eylül 2024 10:28

22 Ağustos 2024 18:48
Trendyol Express Kargocu Zile Basmadan Gitmiş

26 Temmuz 2023 14:22
Trendyol-Trendyol Express Kargo Ulaşmıyor

Trendyol Express İle Teslimat Sorunları!

04 Nisan 2025 13:32
Trendyol Express Kategorileri