Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Ömer
26 Aralık 2024 20:07

Toyota Corolla 1.5 dream 23.000 km'de ve uzatılmış ek garantisi olan aracımın direksiyon kolonundaki ses için Toyota Otojen bayisine başvuruda bulundum. Sesi video kayıt altına almama rağmen bayiye götürdüğümde sesin gelmemesi ve bayiden çıktıktan sonra tekrarlaması sonucu hiçbir arıza kaydı alınmadı. Ayrıca, arıza kaydı açtıklarında aracımda bir arıza tespiti yapılırsa, yapıldığında da eğer garanti bu işlemi karşılamazsa benden 3500 TL arıza tespit ücreti alınacağı söylendi. Benim aracımda sorunun devam etmesinin yanı sıra yapılan bir işlem olmaması, sesi duymadıklarını ve benim kaydettiğim videoyu kale dahi almamaları çok garip. Toyota Otojen bayisinde işini gerçekten benimseyerek ve işinin ehli ustaların olmaması çok kötü bir durum, Toyota markasına yakışmıyor. Ustanın birisiyle telefon ile görüştüğümde aracımın bu sesten garanti dahilinde değişiminin yapılmasının imkansız olduğunu, aracımın kendi yasal garantisinin bittiğini, uzatılmış garantisinin ise bunu karşılamayacağını söylemekte. Bizler neden o zaman uzatılmış garanti ya da garanti için bakım zamanlarında Toyota'ya getiriyoruz? Toyota Otojen bayisine, bana yazılı bir kağıda dökmelerini ve yasal sürecimi arayacağımı belirttim.

profile profile profile

Ferhat
Ferhat

Direksiyon kolon sesi Bozuk CD sesi gibi gelir Benimde başıma gelmişti Garantiden değişiriz dediler Uğraşmadım bile. Rahatsız edici bir ses Özellikle de kışın soğuklarda Geçmiş olsun

Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla'da Sürekli Devam Eden Cam Sorunu Ve Garanti Anlaşmazlığı

Abdurrahman
11 Ekim 2024 13:58

Toyota Corolla Seyir Halinde İken Islık Sesi Gelmesi.

Aykut
28 Kasım 2023 17:27