Togg'un Enerji Sistemi Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti İle Yaşanan Hayal Kırıklığı

Bugüne kadar her platformda sahip çıktığım Togg beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Enerji sistemi arızası sebebiyle ıssız bir yerde çocuklarımla birlikte yolda kaldım. Bana ulaşılması 5 saate yakın sürdü. Mağduriyetim de ikame araç talebimi ancak 10 gün sonra karşılayabilirlermiş. Araçsız kalmak ayrı dert aracım garanti kapsamında iken böyle olması ayrı dert.

1 Destek
Sezer
24 Ekim 2024 10:06

Bugün 3. Gün oldu araç servise gideli. İkame araç talebimi 10 gün olmadığı için reddettiler 10 günü geçen arızalarda araç temin ediliyormuş. Garantisi varken bu problemleri yaşamak garanti bittikten sonrası için korkutuyor.

25 Ekim 2024 16:39 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Yaşadığınız deneyimden dolayı üzüntülerimizi belirtmek isteriz. Kullanıcı memnuniyeti her zaman önceliğimizdir ve bu doğrultuda size en iyi şekilde yardımcı olmak istiyoruz. Destek taleplerinizi, daha hızlı ve etkili bir şekilde çözebilmemiz için Trumore uygulaması üzerinden konuyu iletmenizi rica ediyoruz. Trumore uygulamasından oluşturduğunuz talepler, ekibimiz tarafından titizlikle incelenecek ve en kısa sürede çözüm sağlanacaktır. Trumore uygulamasını uygulama marketinizden indirerek destek talebinizi oluşturabilirsiniz. Bu şekilde, talebinizin doğrudan ilgili iş grubuna ulaşmasını ve gereken aksiyonların alınmasını sağlamış olursunuz. Anlayışınız için teşekkür eder, her türlü destek ve talebiniz için Trumore üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sezer
7 Şubat 01:55

Ya bırakın Allah aşkına o kadar yazdık muhatap bile bulamadık. Ne kadar zaman sonra buradan gördüm mesajınızı çözdüğünüz hiçbir şey de yok. Çok şükür sattık da kurtulduk Toggu

Çözülemeyen Togg Arızası Ve İkame Araç Verilmemesi

Togg servise aracımı bırakmak ve sonrasında gidip almak her defasında toplamda 14 saatimi alıyor. Üzerine yol parası da ...

1 Destek1 Yorum

Ali
Togg Müşteri Hizmetleri Cevap Vermiyor

Togg MüşteriHizmetleri Cevap Vermiyor

Senol
Togg Üretim Hatası Değil De Bedir Bu?

Togg ÜretimHatası Değil De Bedir Bu?

Mikail
Togg'un Bitmek Bilmeyen Sorunları

Togg'un BitmekBilmeyen Sorunları

Recep
Togg Bursa Servis Disiplinsiz Çalışıyor!

Togg Bursa ServisDisiplinsiz Çalışıyor!

Osman

Öne ÇıkanKonular