Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Togg Yedi Mavi Yetkili Servis Sorumsuzluğu

22 Kasım 2023 10:32

Togg elektrikli aracım 02.11.2023 tarihinden beri bazı üretim sıkıntılarından ötürü yetkili serviste bekletiliyor. Müşteri hizmetleri ile defalarca irtibata geçmeme rağmen aracımla ilgili hiçbir şekilde bilgi verilmiyor. Not aldık, ilgili kişilere ileteceğiz deniliyor. Hiçbir serviste bir araç bu kadar bekletilmez. Aşağıda bahsedeceğim şikayetlerin herhangi bir serviste yapılma süresi birkaç günü geçmez. 20 gündür arabasız olduğum için günlük ihtiyaçlarımı karşılamakta zorlanıyorum.

Şikayetler: sağ ön tekerden ses gelmesi, aracın sağa çekmesi, sinyal kolunun otomatik atmaması, tuşların ve dokunmatik ekranların bazen basmaması, yeni yazılımın güncellenmesi.

Kazancınızın helal olması için işinizi düzgün yapmanız gerekir. Mağduriyeti gideremiyorsunuz bari geri dönüp insanlara bilgi verip özür dileyin.

profile profile profile
22 Kasım 2023 10:21

Hadi hak geçmesin; yazılımla düzelir ya da bunlar düzelmez dedikleri bazı şikayetleri de iş emrine yazdırmıştım. Onları da belirteyim: Silecek su püskürtme gecikmesi, otomatik sileceğin bazen yavaş bazen hızlı çalışması, park ederken gıcırtı sesi gelmesi, kameranın ve ekranların geç tepki vermesi, bazen el freni ışığının sönmemesi, sol ön kapıdan sürtme sesi gelmesi.

02 Aralık 2023 14:49

26 gün sonra habersiz servise gittim, zaten de ulaşamadığımı düşünürsek normali buydu. "Dün bitmiş de, arayacaktık da" laflarından sonra aracımı teslim ettiler. Savunmanın özeti; yoğunuz, üstlere bu durumu sürekli bildiriyoruz vs vs. Bildirdiğim şikayetlerin hiçbiri yapılmamış. Sadece yazılım güncellemesi yapılmış. Helal olmayan kazanç bunu gerektiriyor olmalı. Bir gün sıkıntıya düşerseniz ilahi adaleti aklınıza getirebilirsiniz.

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
25 Mart 2025 18:54
Togg Yeni Araçta Bitmeyen Sorunlar ve Servis Karmaşası
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

Togg Araçta Çözülemeyen Sağ Çekme Problemi

Yemen sonuçtan memnun değil

Togg Teslimatında Bilgi Eksikliği Ve İlgisizlik Hayal Kırıklığı Yarattı

Yemen
30 Mayıs 2025 13:30
Aytuğ sonuçtan hiç memnun değil

Aytuğ
17 Mayıs 2024 11:18