Ece sonuçtan hiç memnun değil

Togg Servisten Hiç Memnun Değilim!

10 Eylül 2024 12:55

Togg aracım ile Karaköy'de saat 10 civarı kaza yaptım. Togg müşteri hizmetlerini aradığımda yönlendirdiklerini ve bizi arayacaklarını söylediler. Tabi bu sırada yolu kapatmış olduğumuz için polisler de başımızda bekliyor neyse yarım saat sonra arandık ve müşteri hizmetlerindeki kişi tabi ki çözemedi ve bizi arıza birimine aktardı. Bir süre sonra da arıza birimdeki kişi bizi aradı ve sigortaları söktürüp taktırdı. Araç gitmiyor dememe rağmen en son gece 00:00'da saha ekibini yönlendirmeye ikna oldular. Sahadaki kişi saat gece 2'de kaza yerine gelmeye zahmet etti ve kendisinin bir şey yapamayacağını aracın kazalı olduğunu ve kaskodan çektirmem gerektiğini söyledi. 5 saatin sonunda aracı çektirebildik. Bir otobanda kalmış olsaydım bu şekilde gecenin bir yarısı bekleyecek miydik? Bu kadar saçma ve yönetilemeyen süreç daha yaşamadım. Kredi kampanyasına güvenip aldım, pişmanım.
Yaklaşık 2 ay oldu servisten haber yok. Arıyorum asla ulaşamıyorum. Togg Care sürekli talebimi kapatıyor. Arabam hakkında bilgi almak bu kadar zor olmamalı.
Bu kadar kötü yönetmeyi nasıl başarıyorlar, tebrik ediyorum! Satış sonrası asla düşünülmemiş.

profile profile profile
10 Eylül 2024 16:38 (Şikayetten 3 saat sonra)
12 Eylül 2024 17:55

Talep oluşturdum ve sürekli kapatıldı. Tekrar talep oluşturmayacağım kurusa bakmayın. Zaten öncesinde çözülmüş olsa, şikayet yazmıyor olurdum. Hala Togg Servisinden aranmadığımı da belirtmek isterim

17 Eylül 2024 12:09

Aracımla ilgili bilgi alabilecek miyim? Nereden yazmam gerekiyor daha başka?

Harun

Okudum zaten. Maddi hasarlı trafik kazası yapmışsınız, tutanak tutup kaskodan çekici çağırıp en yakın servise aracı göndereceksiniz. Bu kadar basit.

Harun

Bunun Togg'la ne alakası var. Ara kaskonu çektir aracı servise. Bu dünyanın her yerinde ve markasında böyle çalışıyor.

Ece

Sağ ol uyarın için, süreci baştan sona yazdım. Okusaydın

Kerem
01 Ekim 2024 01:01