Togg AHL Servisi Ulaşabilmek Mümkün Değil!

Kerem
15 Ağustos 2024 15:06

Ben Kerem k***, 2023 yılında kura ile ilk Togg T10x V2 satın alanlardanım. 2023 Kasım ayında Yedi Mavi Togg Teslimat Noktası'ndan akıllı cihazımı teslim aldım. 2024 yılı Haziran ayına kadar aracımı şehir içinde kullanıyordum. İlk uzun yol deneyimini yaşamak için memleketim Sinop'a yolculuğa çıktım. Normalde 52 kwh'lik bataryaya sahip olan akıllı cihazım %10'dan %96'ya kadar şarj ettiğimde 26 kwh enerji alıyordu. Bu sebeple bir depoyla en fazla 150 km yol gidebiliyordum. 314 km wltp menzili olan akıllı cihazımla 650 km mesafedeki İstanbul - Sinop yolculuğumu 6 kere şarj etmek, dtc sıfırlama ve yeniden başlatma durumunda kaldığım için 14 saatte tamamlayabildim. Togg müşteri hizmetlerine durumu ilettiğimde servis için 25 Temmuz'a randevu aldım. 25 Temmuz'da AHL servis noktasına 34 *** 57 plakalı akıllı cihazımı teslim ettiğimde süreç hakkında bilgi almak istediğimde 'Sizi bilgilendirecekler' denilip resmen başından savdılar. Servise teslim ettikten sonra aracım hakkında bilgi almak için Togg AHL servisini aradığımda servis yetkilisi e*** Bey'den bilgi aldıktan sonra sizlere bilgi vereceğiz deniliyor fakat hiçbir şekilde dönüş olmamaktadır. Bugün itibariyle 20 gün oldu. Aracımın son durumu hakkında bilgi almak ve ne zaman teslim edileceğini öğrenmek istiyorum. Tatil planımı iptal etmek zorunda kaldım. Konu hakkında ivedilikle dönüşlerinizi bekliyorum.

profile profile
16 Ağustos 2024 09:13 (Şikayetten 18 saat sonra)
Kerem
16 Ağustos 2024 09:45

Konu hakkında en az 10 kere Trumore kayıt oluşturdum ama cevaplanmadan sizin tarafınızdan kapatılıyor.! Herkese aynı cevabı kopyala yapıştır yapmayı bırakın da gerçekten çözüm yolu bulun.

Erkin
30 Mayıs 12:01

Canel
08 Eylül 14:27
togg-sorunlarin-hatasiz-ve-kalici-sekilde-giderilmesi-lazim-4.jpg
Şevkethan sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10X Arızaları Bitmiyor, Kalıcı Çözüm Bekliyorum

Şevkethan
11 Ağustos 15:17
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10X Araç Ve Servis Memnuniyetsizliği

Muhammet