Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
TikTok ile ilgili bir şikayetin mi var?

TikTok Jeton Para Çekme

48 Şikayet
Şikayet Sıralaması
Ali
3 hafta önce

TikTok Kimlik Doğrulama Hatası

Merhaba TikTok yöneticileri hesabımı kısa sürede milyon izlenme ve canlı yayında binlerce kişiye yayın yaparak hizmet sunuyorum fakat kimlik doğrulamada sürücü belgesi yüklerken isim sanırım yanlış algılanmıştır ad ve soyad kısmında t. C. Kimlik no ile algılanmış ben ise sadece adımı yazdığım için h...

12 Şubat

TikTok Para Çekme Hatası

TikTok hesabımda olağan dışı hareket tespit ettik uyarısı veriyor. Bu yüzden bakiyedeki jetonları çekemiyorum para olarak TikTok kullanıcı adım: kartalice986 lütfen yardımcı olur. Musunuz o kadar emeğim çabam var daha önce başka sebeplerden gitti bu sefer gitsin istemiyorum iyi çalışmalar diliyorum...

12 Şubat

TikTok 'ta Engelleme Sorunu

Yok toktan mı alıp mı gönderemiyorum. Tik tok beni engelmiş jetonum varken para çekemiyorum. Kullandığım tik tok eski numaram var. Kotlar hep ona gidiyor. Yardım edersiniz lütfen umarım yardım edersiniz tik tok beni engellemiş. Hesabıma doğru düzgün giremiyorum🙏.

31 Ocak

TikTok Bilgim Dışında Kartım Dan Jeton Alınmış

Kredi kartımdan para çekildi Sayın TikTok iki haftadır kredi kartımdan bilgim dışında jeton alımı gerçekleşmiş lütfen yardım edin. Paramın en kısa sürede geri iadesini talep ediyorum. Çok mağdurum. Haberim olmadan İşlem yapılmıştır. Lütfen rica ediyorum zor durumda kaldım.

TikTok Bilgim Dışında Kartım Dan Jeton Alınmış
27 Ocak

Tik Tok İznim Dışı Para Çekmiştir

Tik tok Yapı Kredi bankamdan hesabından iznim dışı para çekmiştir ayrıca kazdığım jetonlara el koymuştur derhal iadesini istiyorum aksi takdirde gerekli mecralara şikayet edeceğim ve tik tok ve Yapı Kredi bankasına dava açacağım paramın derhal ama derhal iade edilsin

14 Ocak

TikTok Jetonlarımın İadesini İstiyorum

TikTok 11 ka jetonum vardı para çekemiyordum ve bunu jetona çevirdim. 11 ka jetonum vardı ve **tan **ttie058 adlı kullanıcıya 11 ka jeton attım istemsiz bir şekilde. Jetonlarımın geri iade edilmesini istiyorum. Lütfen 11 ka jetonum gitti tekrar iade istiyorum.

26 Aralık 2022

Kredi Kartım Üzerinden TikTok'tan Jeton Alımı Geri Ödemesini Talep Edi

Haberim olmadan TikTok'tan kredi kartım üzerinden para çekilmiş lütfen yardımcı olun yaklaşık 2400 TL civarından yardımcı olursanız çok memnun olurum kimin nasıl yaptığını bilmiyorum ve şu an mağdur durumdayım lütfen yardımcı olun muhtemelen benim bilen biri yapmıştır bunu

26 Aralık 2022

Tiktok Bakiyemi Kendi Kendine Jetona Çevirdiler

TikTok'dan yayın yaptım ve kazandığım hediye bakiyesini kendi kendine jetona dönüştürmüş ben çekemedim çünkü sorun vardı. Türkiye'ye para çekme erişimi kapatılmıştı. Kendi kendine böyle bir şey olması çok saçma. Bu durumu lütfen düzeltin. Ben jetona çevirmedim çekecektim parayı.

Tiktok Bakiyemi Kendi Kendine Jetona Çevirdiler
08 Ekim 2022

TikTok Paramı Geri İade İdin Lütfen

Kredi kartımdan para çekildi Sayın TikTok dün gece 340 TL kredi kartımdan 1400 jeton ücreti çekilmiş ama hesabıma yüklenmedi lütfen yardım edin. Paramın sizden en kısa sürede geri iadesini talep ediyorum. Çok mağdurum. Haberim olmadan küçük yasta olan yeğenim. İşlemi yapmıştır

TikTok Paramı Geri İade İdin Lütfen
24 Eylül 2022

TikTok Bize Para Çektirmiyor

TikTok'da jeton topluyoruz kardeşimle ve azda olsa giderlerimizi karşılıyordu en son hediyeleri attık ama para çekilmiyor diyor olağan dışı işlemler tespit edildi deyip paramızı çektirmiyor. Gecemizi gündüzümüze kattık biriktirdik o jetonları vallahi.

• profile
1 Destekçi
20 Ağustos 2022

Tiktok Üzerinden Jeton Alma

TikTok'dan Google üzeri 4000 jeton aldım bankadan param çekildi ama aldım jeton hesabıma yansımadı param gitti bu tür benzer olaylar yanılma gibi bir şey olduğunu söylüyorlar ama umarım bu tür şey benim başıma gelmiştir.

05 Temmuz 2022

TikTok Banka Hesabıma Bloke Koymuş

TikTok'tan jeton aldım, para çekilmiş 32 TL. Fakat banka hesabıma bloke koymuş TikTok. Hesabımdaki parayı kullanamıyorum. Bu nasıl olabiliyor hem parayı çekip hem nasıl banka hesabıma bloke koyabiliyor. Böyle bir şey nasıl olabilir. Ben hesabımdaki parayı kullanmıyorum

TikTok Banka Hesabıma Bloke Koymuş
13 Haziran 2022
Naif sonuçtan çok memnun

TikTok Ödeme Yapıldı Ama Hesabıma Jeton Gelmedi

Bugün Google üzerinden TikTok giriş yaptım ve jeton satın almak istedim. Banka hesabımdan para çekildi ama TikTok hesabıma para jetonlar gelmedi. Jeto...

06 Mayıs 2022

TikTok Jeton Satın Aldığım Ürün Gelmedi

Merhaba ben 01.05.2022 tarihinde 350 jeton satın aldım ama jetonum bana gelmedi ve parası çekildi nasıl alabilirim ya da paramın iadesini nasıl sağlarım yardımcı olur. musunuz. Lütfen gerekirse faturayı da atabilir her şekilde kanıtlaya bilirim ilginiz için şimdiden teşekkürler

30 Nisan 2022

TikTok Olağan Dışı İşlemler!

TikTok para çekerken olağan dışı işlem tespit edildi yazıyor bu zamana kadar sorunsuz bir şekilde çekiyordum sorun olmuyordu hiçbir kural ihlali yapmadığım halde böyle bir şey yazıyor paramı çekemiyorum o kadar emekle jeton topluyorum @ka***hesabımı düzeltmenizi istiyorum.

TikTok Olağan Dışı İşlemler!
18 Nisan 2022

TikTok Para Çekme Sorunu!

Para çekme sorunu para çeke vuruyorum yazıyor ki sizin işlemde olağan dışı şeyler tespit ettik para çekilmiyor şimdi ben ne yapmalıyım kendim jeton kazanıp hesabıma atıyorum yani hile bile yapmadım canlı yayında da kurallara uydum yani sebep ne profilim v****@gmail.com yardım ederseniz sevinirim!

• profile
1 Destekçi
05 Nisan 2022

TikTok 425 Ödeme Karşılığı Jeton Vermedi

425 lira para çekildi hesabımdan ama jetonlar yatırılmadı ya parayı geri yatırın ya da jetonları verin. Gereğinin yapılmasını arz ederim yoksa yasal yollara başvurmak zorunda kalacağım. Bu nasıl bir şey anlamadım ya biz güvenip yüklüyoz ama ne oldu vermiyorsunuz

28 Mart 2022

TikTok Paramın İade Edilmesi

Merhabalar bugün dikkatli yanlışlıkla jeton aldım para iademin yapılmasını istiyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Başka param yoktu yanlışlıkla bir şeyler oldu. Para çekti. Hesabımdan lütfen geri dönüş yaparsanız sevinirim. Bir dahakine dikkatli olmaya çalışam

10 Kasım 2022
Rıdvan Şikayetini Yayından Kaldırdı
28 Nisan 2022
Sevda Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör