tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2.1
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
TikTok ile ilgili bir şikayetin mi var?

TikTok Beğeni

238 Şikayet
Şikayet Sıralaması
4 gün önce

TikTok Takipçi Sayim Yanlış

Hesabıma daha önce gelen takipçilerim sayfamın takipçi bölümüne sayısı ekleniyordu. Şu an gelen takipçilerimin sayfamdaki takipçi bölümüne eklenmedi takipçi sayısı hep aynı gözüküyor. Hesabıma gelen takipçilerimin takipçi sayısına eklenmesini talep ediyorum. Sorun çözülürse sevinirim. Takipçi bildir...

5 gün önce

TikTok Tanıtım Takipçi Para İle Vermiyor!

Tanıtım için para veriyorum daha fazla takipçi için takipçi gelmiyor izlenme geliyor. Bize takipçi lazım zaten videolarım izleniyor beğeniliyor o zaman paramı geri versinler bir de çok donuyor hep zenginleri daha çok zengin ediyor. Bunların derhal düzelmesi lazım.

1 hafta önce

TikTok Siparişler Gelmiyor

Evet, ürünler gelmiyor. TikTok beğenim de gelmedi. Gereğini yapmanızı arz ederim. Param da geri verilmiyor. Bu nasıl bir site, milleti yanıltıp paralarını yiyorsunuz? Siparişlerde iptal oluyor. Kendi kendine takipçilerimi istiyorum. Bu nasıl bir uygulama, bu nasıl bir site?

Top
3 hafta önce

TikTok Takipçi Azalma Ve Takipçi Yükselmiyor Ve Beğeniler Az

TikTok takipçi sayım azalıyor ve hiç artmıyor. İzlenmeye göre beğenilerde çok az ve azaldı. Lütfen yardım edin. 3233 takipçim var, ben 1 takipçi bile kazanamıyorum. Bu kadar sayıdan çok da izleniyorum... Artık kafayı yemek üzereyim. En kısa sürede cevap verin lütfen.

3 hafta önce

TikTok Haksız Yere Video İhlali Yazıyor!

videoplayer-icon

Arkadaşlar merhabalar, TikTok üzerinde haber niteliği taşıyan ve insanları bilgilendirmek amacıyla yaptığım bir paylaşım kaldırıldı. Sadece bir değil ne yapsam yapayım kaldırılıyor. Benim yaptığım paylaşım çok takipçili kanallar paylaşırken silmiyor TikTok. Adamlar savaşta çekilmiş çatışma görüntüle...

TikTok Haksız Yere Video İhlali Yazıyor!
4 hafta önce

TikTok Video İzlenmelerim Çok Kötü

TikTok keşfet engelim bir türlü kalkmıyor, 2 aydır düzenli güzel video atıyorum gayet kaliteli ama 2 aydır hiçbir şekilde videoların tutmuyor çoğunda yeteri beğeniyi almasına rağmen, bu neden oluyor? Yani gerçekten sıkıldım artık, hep böyle mi devam edecek? Keşfet engelim varsa lütfen açın benden da...

1 ay önce

TikTok Bunu Gör Lütfen

TikTok hesabımdaki videoyu tanıma koydum. Ancak, benden para aldı ve herhangi bir izlenme ve beğeni gelmedi. Param gitti ve bu durumu buradan şikayet ediyorum. Gerçekten TikTok'un buna bir açıklama yapmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Lütfen bunu görün.

26 Nisan

TikTok Verdiğim Siparişin Tarafıma Ulaşılmaması

TikTok beğeni aldım 1 hafta oldu. Daha tarafımıza ulaşmadı. En kısa zamanda ulaşmasını istiyorum. Ulaşmadığı takdirde farklı yollara başvuracağım. Lütfen dikkate alınsın 1 hafta çok uzun bir süre ve daha bekliyorum. Alt tarafı 500 beğeni olacaktı. Parasında değilim ama bu konuda haklarımı kullanacağ...

24 Nisan

TikTok Anasayfam Açılmıyor Bilirim Geliyor Ama Sayfam Açılmıyor

Merhabalar kolay gelsin. Ben TikTok hesabıma giriş yapamıyorum. Sayfam açılmıyor. İnternetim olmasına rağmen internet yok diyor. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Videolarıma yorum geldiğinde beğeni geldiğinde bildirim alıyorum Lakin sayfam açılmıyor.

TikTok Anasayfam Açılmıyor Bilirim Geliyor Ama Sayfam Açılmıyor
23 Nisan

TikTok Keşfet Engeli Kaldırma

Bir haftadan fazladır. Videolarım keşfete düşmüyor defalarca TikTok'ta rapor oluşturdum sıkıldım artık aynı şeyi yaşamaktan beğenilerim ve video keşfetim açılsın. Acil dönüş yaparsanız sevinirim çünkü ayda bir bu sorunu yaşıyorum. Artık sıkıcı bir hal aldı. Acilen dönün.

11 Nisan

TikTok Hesabımın Haksız Yere Kapatılması, Askıya Alınması.

TikTok hesabım haksız yere askıya alındı, kapatıldı. Bir akım olan belli cümlelerin karşılığı olan numaraları Instagram notlara atarak paylaşılması sonucu akımı gerçekleşiyor. Bende keşfete düşme maksatlı yaptım bu akımı videoyu paylaştım ve 54 numaraya denk gelen "ölmek istedim" numarayı paylaştım ...

23 Mart

TikTok İzlenmem Çok Düştü

Eskiden videolarım çok izlenirken şimdi ise aşırı düşme var. Takipçi sayım az değil ama bu beğeniler ve izlemeler şaka gibi. Ne yapsamda olmuyor. Çok az izleniyor bir sorun olduğuna eminim çünkü izlenme sayısı aynı zamanda beğeni ve yorum neredeyse olmuyor.

20 Mart

TikTok Keşfet Engelinin Kaldırılması

TikTok keşfet engelimi nasıl kaldırabilirim🙏yardımlarınızı bekliyorum bilen varsa yazabilir dönüş bekliyorum. Ya da böyle bir şeyle karşılaşıp sorunu çözülen biri varsa yardımcı olabilir mi? Beğenilerim binlerce iken şu an 3 5 gibi komik rakamlar oluyor.

17 Mart

TikTok Yorum Yapamıyorum Canlı Yayınlara

Canlı yayınlara yorum yapamıyorum dün akşam bir anda bir kısıtlama geliyor canlı yayına girdiğimde mesaj atamıyorum beğeni gönderebiliyorum hesabımda 2 gün önce de beğeni yapamıyordum o düzeldi şimdi de canlı yayınlara yorum yapamıyorum lütfen bir çaresini bulun

Alp
14 Mart

TikTok Durduk Yere Mizah Sayfamdaki Videoları Siliyor

TikTok'ta karakter sayfam var idi bayağı beğeni takipçi de yaptım fakat durduk yere videolarımın silindiğini gördüm neye hangi akıla dayanarak videolarım silindiğini merak ediyorum TikTok'ta o kadar kötü örnek videolar dururken TikTok benim komedi sayfama el atıyor TikTok bunu düzeltmeli

13 Mart

TikTok Takip Ve Beğenme

TikTok hesabımı açtığımdan beri beğeni takip yapamıyorum yaptığım da hemen geri çekiliyor lütfen bununla ilgilenin hiç kimseyi ne beğenebiliyorum ne de takip edemiyorum acilen bakın hesabıma elimden bir şey gelmiyor lütfen bakın hesabıma hiçbir şey yapamıyorum

09 Mart

TikTok 7137 Takipçim Var 100k Beğeni Olmasına Rağmen Şu An Sıfırda Gözüküyor

Tiktoku 3 günlüğüne doldurdum geri açtım 7137 takipçim olmasına rağmen 100k beğeni olmasına rağmen şu an sıfıra düştü o kadar emek harcadım lütfen bununla ilgili en kısa sürede düzeltmelerin yerine getirilmesini rica ediyorum lütfen yerine getirin emeğimin boşa gitmesini istemiyorum

TikTok 7137 Takipçim Var 100k Beğeni Olmasına Rağmen Şu An Sıfırda Gözüküyor
09 Mart

TikTok'ta Hikayemi İzleyenleri Göremiyorum

Merhaba. Yeni getirdiğiniz güncellemeden hikayeye kimlerin baktığını göremiyoruz. Sadece beğeni atanları ve izleme sayısını görebiliyoruz. Daha önce kisi sayısı ve kimlerin baktığı görünüyordu. Lütfen tekrar eskisi gibi olsun. Kimlerin baktığı görülsün. Hikayemize kimlerin baktığını göremeyeceksek n...

04 Mart

TikTok Kendi Kendine Beğeni Ve Takip Ediyor

TikTok hesabım kendiliğinden takip ediyor ve beğeni atıyor izlemediğim özellikle fenomen olan kız hesapları sebebini anlamadım, ayrıca videoları beğenemiyorum beğendiğimde sayfayı yeniliyorum beğeni geri gidiyor kendi videolarım dahil beğenemiyorum.

07 Mart
Yusuf Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör