TikTok yeni hesap açtım takip ediyorum. Birisini TikTok geri çıkıyor. Takipten yardımcı olursanız sevinirim. Takip ediyorum. Profilime giriyorum 0 kişiyi takip ediyorsun diyor yeni hesap açtım onda da aynı sorunu yaşadım. Kullanıcı adım: @**. Geri dönüş bekliyorum.
Kimseyi takip edemiyorum 1 haftadır aynı şekilde takip ediyorum. Yenilendikten sonra yine takipçi kaybediyorum, öyle ki geri takip yapamıyorum. Bu durumdan dolayı bir sürü takipçim gitti. Her takip ettikleri zaman geri gidiyorlar, takipten geri çıkıyorlar. @e****
Tanıtım için para veriyorum daha fazla takipçi için takipçi gelmiyor izlenme geliyor. Bize takipçi lazım zaten videolarım izleniyor beğeniliyor o zaman paramı geri versinler bir de çok donuyor hep zenginleri daha çok zengin ediyor. Bunların derhal düzelmesi lazım.
Ben canlı açamıyorum yardımcı olun size zahmet takip de takipçim de yüksek ona rağmen açamıyorum biz canlı açamayacaksak neden kullanıyoruz? Bu TikTok, lütfen ama lütfen bana yardım edin. Ben açmak istiyorum. Eğer canlım açılmazsa TikTok'u sileceğim ama açılırsa silmeyeceğim, tabii ki de.
TikTok'ta kimseyi takip edemiyorum. Hiç engel falan yemedim ama takip edemiyorum.
Geri takip de olmuyor. Sonra hesap değiştirdim, açtım kapattım her şeyi yaptım, yine olmuyor.
TikTok'u sildim, yine olmuyor. 1 gündür böyle, bıktım artık. Sorunun düzeltilmesini istiyorum.
Hızlı takip ediyorsun uyarısı almadım, ama kimseyi takip edemiyorum. Mesela takipçiler bölümüne giriyorum geri takip et diyorum ilk önce takip ediliyor. Dedikten sonra sayfayı yenileyince yine eski halini alıyor, 1 gündür böyle sadece takipçi kaybediyorum ve bu durum sinir etmeye başladı.
Geri bild...
TikTok 'ta takipçi satın aldım maalesef daha tok tok takipçi gelmedi arkadaşlara soruyorum ha gelecek ha gelecek rica ediyorum biz çözüm bulun ya da paramı iade ediniz ilk konuştuğumuz zaman sözde bir saat gelecek ti daha gelmedi. Simdi de bekleme de diyorlar rica ederim.
Hızlı takip ediyorsun uyarısı almadım ama kimseyi takip edemiyorum. Mesela takipçiler bölümüne giriyorum geri takip et diyorum ilk önce takip ediliyor dedikten sonra sayfayı yenileyince yine eski halini alıyor 6 gündür yarın 7. Gün olacak sadece takipçi kaybediyorum ve bu durum sinir etmeye başladı....
Evet, ürünler gelmiyor. TikTok beğenim de gelmedi. Gereğini yapmanızı arz ederim. Param da geri verilmiyor. Bu nasıl bir site, milleti yanıltıp paralarını yiyorsunuz? Siparişlerde iptal oluyor. Kendi kendine takipçilerimi istiyorum. Bu nasıl bir uygulama, bu nasıl bir site?
TikTok'a yeni üye oldum ama kimseyi takip edemiyorum. Ettim gözüküyor profilime giriyorum tekrardan 0 olarak gözüküyor. İnternette nedenini bulamadım asla. Uygulamayı silip yükledim, profili kapatıp açtım ama yok düzelmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Hiç engel vs yemedim yani yeni bir hesap açtığım...
TikTok hesabımdan kimseyi takip edemiyorum. Önce takip ettim diye gösteriyor. Sonra geri çıkartıyor. Hatta başka hesap daha açıp denedim yine aynı sorunu yaşadım. Hiçbir şekilde yaklaşık 1 haftadır ben ve arkadaşlarım deniyoruz ama çözüme kavuşmuyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz
Canlı yayın açtım hesabımı kapattılar saygısızlık 11 yaşında olabilirim kendinizi ne sanıyorsunuz düzgünce uyara bilirdiniz o kadar takipçiyi boşuna o kadar takipçi yaptım sizi CİMER'e şikayet edeceğim. Mahkemeye savcıya gideceğiz ailemle ben naptım yani.
TikTok hesabımı yeni açtım ve kimseyi takip edemiyorum. Önce takip ettim diye gösteriyor. Sonra geri çıkartıyor. Hatta başka hesap daha açıp denedim yine aynı sorunu yaşadım. Hiçbir şekilde yaklaşık 1 haftadır ben ve arkadaşlarım deniyoruz ama çözüme kavuşmuyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
TikTok hesabımda takip ettiğim kişiler geri çıkıyor ve kimseyi takip edemiyorum. Bu sorun yaklaşık 1-1.5 haftadır devam ediyor ve çözümü hakkında bilgi almak istiyorum. TikTok'a eğlence için giriyorum ve arkadaşlarımı takip edememek beni üzüyor.
TikTok hesabımda bir çekiliş yaptım. Katılan kişilerin yorumlarına baktığımda hepsinin beni takip ettiğini görüyorum. Fakat bu takipçiler benim takipçi sayıma yansımıyor, tam tersine düşüş yaşıyorum. Bu duruma bir çözüm getirmenizi istiyorum. Kullanıcı adımı: @d****.
TikTok'ta 47 bin takipçili hesabım var. Canlı yayın butonum arada gelip gidiyor. Son 2 aydır hiç geri gelmedi. Hesaptan çıkış yapıp tekrar giriyorum, yine de görünmüyor. @applekenti hesabımda yardımcı olur musunuz? TikTok ekibine ilettim, hala çözülmedi. Yardımcı olur musunuz?
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.