Ahmet sonucu yetersiz buldu

06 Mayıs 2024 03:34

Kötü bir sistem! Söğütlüçeşme'den kiraladığım araç ile Gebze Mutlukent'e geldim, park ettim ve yolculuğu bitir dedim. 'Hizmet bölgesi dışındasınız' dedi. Hizmet bölgelerine baktığımda en yakınının Tuzla olduğunu ve 12 km uzaklıkta olduğunu gördüm! Ben gece saat 2'de 12 km uzaklıktaki Tuzla'ya gidip aracı bıraktım ve 300 TL ödeyerek Mutlukent'e geri döndüm. Normalde 370 TL tutan yolculuğum 750 TL'ye çıktı, bir de dönüş için taksi parası olarak 300 TL ödedim. Bir daha asla bu sistemi kullanmayacağım ve kullandırmayacağım, resmen kurulu bir düzen! Tüketici hakem heyetine kadar gideceğim. 1-2 km'yi anlarım da, 12 km'lik hizmet alanı nedir? Kiralamadan ne anladım ki? Hiçbir uyarı yok, 'Gitmek istediğiniz yer hizmet bölgesi değil' diye.

Ahmet
06 Mayıs 2024 03:21

Ayrıca param bittiği için dönüş yolundaki taksiye 200 TL attım dekont mevcut. Kalan 150 TL yi sonra atmak üzere telefonunu aldım taksicinin.

06 Mayıs 2024 08:40 (Şikayetten 5 saat sonra)
06 Mayıs 2024 13:48

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık ve bilgilendirdik. Hizmetlerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda TikTak uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TikTak

Fatmanur sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2023 23:56
"Çözüm sürecindeki ilgiden dolayı teşekkür ederim marka sorunumla ilgilendi ve geri dönüş sağladı"
Yunus sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2023 14:01
"Ömer beye anlayışı için teşekkürler"
TikTak Kirala Kiralama Kapatmaması Ve Ücret Yansıtılması
TikTak Kirala Kiralama Kapatmaması Ve Ücret Yansıtılması