Tugba sonuçtan hiç memnun değil

Türk Havayolları İstanbul Havaalanı

Tugba
03 Eylül 2023 11:23

3 Eylül 2023 tarihinde 12.10 İstanbul Milan uçuşum mevcuttu. Tatil turundan uçuşu satın aldığımız için bilet bilgileri tarafımıza gelmediği için ve daha önceki yurt dışı uçuş bagaj sınırımız 23 kilo olduğu için bu uçuşta da 23.5 ve 20 kiloluk 2 valizimiz mevcuttu, 2 kişi toplamda. Check-in'deki görevli bayan benim 23.5 kilo bagajımı yolladıktan sonra arkadaşımınkini koyup 20 kilo olması sonucunda 1300-1400 TL gibi bir meblağ talep etti ve 4 kilo fazla olduğunu söyleyerek. Önceki bagajı göndermeden bunu neden söylemediğini sorduğumda kilo sınırlarını bilmemeniz gerektiğini, onun sorunu olmadığını ve göndermeden her müşteriye sormayacağını söyledi. Arkadaşımın bavulunun da 20 kilo olduğunu, bir şey fark etmediğini ve zaten sınırı geçtiğimizi belirterek açıkladı. Şikayet için İstanbul Havalimanı G Desk'in 30-31 numaralı fotoğrafını çektiğimde yasak olduğunu söyleyerek kendisini nasıl çektiğimi ve neden çektiğimi sordu ve istediğim yere şikayet edebileceğimi söyleyerek sesini yükseltti. Daha önce hiç böyle bir muamele görmedik. Arkadaşımla uçuş öncesi çok demoralize olduk. Tatil öncesi tüm enerjimizi aldı ve moralimizi bozdu.

Aysun
22 Aralık 2023 13:28
Türk Hava Yolları Haksız Kazanç
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
11 Ekim 2023 18:28