Türk Hava Yolları Uçuş İptalinden Dolayı Otel Paramı Halen Ödemedi

Cemil
20 Mayıs 2024 12:04

Türk Hava yollarından Adıyaman /Ankara uçuşundan havaların kötü olmasından kaynaklı olarak uçuş gerçekleşmedi ve 3 gün Adıyaman'da kalmak zorunda kaldım. Müşteri temsilci ve Hava yolundaki bilet sorumlusuyla görüştüğümde konaklama bedellinin karşılanacağı söylendi. 3 gün otelde kaldım ve kredi kartımdan ödeme yaptım. Ankara geldiğimde para iadesini istediğimde 1 günlük bir ödeme yapılacağı bilgisi verildi ve mağdur edildim. 1 günlük ödeme yapılacağı onaylandı ve benden kredi kartı bilgisi ve diğer evrakları istediler 3 oldu fakat para ödemesi yapılmadı. Müşteri temsilcisini aradığımda yoğunluktan dolayı ödeme yapılamadığı en yakın zamanda yapılacak dedi ve tekrardan 20 gün geçti.

Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır. Müşteri temsilciniz 3 günlük ödemesi yapılacağını belirttiği halde 1 güne razı olduk onu da ödemediler sallıyorlar.
Sayın Müşterimiz,

Geri bildiriminize gerekli araştırma ve değerlendirmeleri tamamlayarak 7 iş günü içerisinde geri dönüş sağlayacağız. Araştırma süresinin uzaması veya dönemsel yoğunluklar sebebiyle geri dönüş süremiz 7 iş gününü aşabilir. TK-10716134 referans numarasıyla çağrı merkezimiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden dosyanız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
06 Aralık 2023 09:47
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
05 Mart 2024 11:02
Kader sonuçtan hiç memnun değil

Kader
29 Mart 2024 18:37
Türk Hava Yolları İade'mi Yapmadı Mağdurum.
Türk Hava Yolları İade'mi Yapmadı Mağdurum.

Nazlıcan
16 Temmuz 2024 13:18