THY Uçuş İniş Saatimde Bagajımın Gelmemiş Olması

Emine
17 Temmuz 2024 12:00

17.07.2024 tarihinde Türk Hava Yolları TK2312 uçuşuyla İstanbul Havalimanı'ndan İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na sabah saat 08.00'de uçtum. Uçak saat 09.15'te iniş yaptı ve yaklaşık 45 dakika boyunca bagajımı bekledim. Bu süre zarfında THY ekibinden görevli arkadaşlara bagajım neden hala gelmedi diye sorduğumda bana beklemem gerektiğini söylediler. Sonrasında tekrar sorduğumda ise bagajımın hala İstanbul'da olduğu söylendi ve gün içerisinde en erken uçuş 5 saat sonra var, o uçuşla veya gün içerisindeki farklı bir uçuşla bagajımın gelebileceği söylendi. Yoğun iş tempom sebebiyle tatil bölgesi olarak seçtiğim Alaçatı'da sadece 3 gün kalabilecekken ve gün bana kalsın diye sabahın 8'ine uçak bileti almışken 1 günümü tamamen yediniz ve çöp ettiniz. Tüm gün havalimanında bagajımı bekledim ve hala beklemedeyim. Sizler için insanların zamanı kıymetsiz olabilir fakat bir haber bile vermemek böyle bir firmaya asla yakışmıyor. Daha çok kargo alabilmek için benim bagajıma bana iniş saatimde ulaştırmamak inanılmaz bir sorumsuzluk. Bu durum daha önce de benim ve eşimin başına birkaç defa geldi ama artık pes dedirtti. En erken zamanda tarafıma dönüş sağlanmasını talep ediyorum ve sizin yüzünüzden giriş yapamadığım otelimin bir günlük otel masrafımın karşılanmasını istiyorum. Mail adresim, a**********@icloud.com. Bu mail adresi üzerinden tarafıma dönüş sağlansın lütfen.

Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Aysun

Feyyaz
13 Temmuz 2023 04:45

Emre
13 Şubat 2024 12:00
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Havva
11 Temmuz 2024 03:00