THY 9 Saatlik Rötar Mağduriyeti

Emre
20 Temmuz 2024 22:12

Türk Hava Yolları'ndan almış olduğum bağlantılı Antalya-Bangkok uçuşumda, Antalya'dan İstanbul'a 1.30 saat rötarlı gittim. Antalya'da uçuş biletlerimi istediğimde, İstanbul-Bangkok uçuşumun biletini vermeyip yedek uçuş dediler. Kapıya gittiğinizde yeriniz belli olacak denildi. Antalya uçağım rötar yaptığı için İstanbul'da kapıya geldiğimde kapılar kapandı denildi fakat benim biletim zaten başkasına satıldığı için beni uçağa almadılar. Bahane olarak rötar kaynaklı denildi. THY ofisine gittiğimde Burger King'den yemek verip beni 9 saat rötarla göndereceklerini söylediler. Gereken yerleri aramama rağmen herhangi bir dönüş yapılmadı. Daha bağlantılı uçakta iken hosteslere ve uçaktan çıktıktan sonra THY ofislerine havalimanındayım, lütfen Bangkok uçuş kabin memurları ile iletişime geçilmesini söylesem de kimse oralı olmadı. Antalya'dan vermiş oldukları biletle pasaport kontrolünden bile geçemedim. Biletin geçersiz olduğunu, THY ofisine gidip kaşeletmem gerektiğini söylediler. Tekrar pasaport kontrolünden çıkıp THY ofisine gitmem bile 15 dakikamı aldı. 9 saattir İstanbul Havalimanı'nda bekliyorum. Bu mağduriyetin karşılığında 1 adet yemek menüsü verip beni ofisten gönderdiler. Gereken yerlere şikayetimi bildirdim. Müşteri hizmetlerini arayıp en azından bu mağduriyetimi gidermek adına 9 saatlik rötarlı uçuşumu beklemeyi lounge bölümünde geçirmek istediğimi, babamın dizinden ameliyatlı olduğunu, bizi lounge bölümünde ağırlamalarını istediğimi dile getirsem de hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Yıllardır THY ile yurt dışı uçuşlarımı gerçekleştiren biri olarak bu saatten sonra bu yaklaşımlarına karşılık gereken her yerden şikayetimi gerçekleştireceğim.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
18 Eylül 2024 12:42
Ege sonuçtan hiç memnun değil

Ege
10 Ekim 2023 12:54

12 Eylül 2024 10:47
THY'nin Rötar Ve İptal Sorunu Yolcuları Mağdur Ediyor
Zülal sonuçtan hiç memnun değil

Zülal
10 Ekim 2023 16:15
THY Rötar Yapmasından Sonra Aktarmalı Uçuşu En Geç Uçuşla Bağladı
Esra sonuçtan hiç memnun değil

THY'nin Rötar Ve İptal Çilesi: Yolcu Hakları Hiçe Sayılıyor

Esra