Temudan Gelen Ürünleri Kargoya Veremeyen Gümrük

Temudan Gelen Ürünleri Kargoya Veremeyen Gümrük
25 Temmuz 2024 00:4215.956

5 Temmuz'da Temu'dan ürün aldım. 4 tane farklı ürünü kısa sürede paketleyip uçağa verdiler. 15 Temmuz'da uçak indi, 4 gün sonra gümrük yoğunluğu falan yazısı çıktı. 25 Temmuz oldu, 10 gün geçti. Yani halen gümrükte. 31 Temmuz'da tatile gidiyorum, aldığım ürünler tatil için gerekli şeyler, uygun diye oradan aldım ama bizim nasıl bir gümrük sistemimiz varsa artık, 10 gündür Çin'den gelen ürünler 10 gündür kontrol edilip kargoya verilemedi. Çok kötü bir durum gerçekten, ne yapacağımı şaşırdım. Düzeltilmesi gereken bir şeyler var ama Temu'da değil, gümrükte. Şaka gibi.

Yorumlar(8)

6 Ağustos 2024 10:25

Kargon teslim edildi mi?

29 Temmuz 2024 10:38

Kargo şirketi Gümrüğe eşyayı beyan etmediyse gümrük ne yapsın. Bu süreçte eşya gümrüğe beyan edilirse 1 günde işlem biter. Bilmeden yorum yapmışsın

26 Temmuz 2024 09:11

Herkes gibi bende mağdurum adamlar dünyaya ürün yolluyor 2 günde kargoya verip ülkeye yolluyor 2 günde ülkeye giriyor gümrükte 20 bekliyor komik ama gerçek bu mlsf

25 Temmuz 2024 17:56

Sorun ne yazık ki gümrükte değil. Bizim kargo firmalarında. Mesela amazondan ürün aldığınız zaman gümrükte takılmıyor. Buradaki Ekolay kargo firması hemen ürünü gümrükten aldırıyor. Ama diğerleri bunu yapmıyor. Keyifleri ne zaman isterse o zaman ürünü kargodan çekiyorlar. Geçen hem amazondan hem temu'dan sipariş verdim. Amazon/ekolay aynı gün ürünü gümrükten geçirdi. Diğeri 1 hafta oldu hala orada kaderini bekliyor :)

25 Temmuz 2024 16:03

Bende sizin gibi aynı zamanda aldım aynı sorunu yaşadım. Bugün itibari ile bütün kargolarım geldi. Gümrük sürekli gün ileri attı ama geldi. Yoğunluk var sanırım inş sizinkide gelir

25 Temmuz 2024 13:16

10 temmuzda sipariş verdim şu an siparişim kargoda

Eda
Benzer Şikayeti Var
25 Temmuz 2024 11:21

İki gündür benimde gümrük tamamlandı yazıyor kargoya verilmedi henüz sizin kargonuz geldi mi

25 Temmuz 2024 10:11

Bende aynı sorunu yaşadım ama 11 gün sonra kargoya verildi seninkide öyle olabilir. Ucu ucuna yetişebilir.

Temu Gümrükte Ki Ürünler

27 Temmuz 2024 14:028.340

Temu Gümrükte Ki Ürünler
1 Yorum

Temu Sipariş Bir Ay Oldu

20 Temmuz 2024 11:0713.159

27 Haziran'da Temu'dan verdiğim siparişler halen yok. Baktığım zaman uçak inmiş gözüküyor. 8'inde yani 8 Temmuz'da halen...

Temu Sipariş Bir Ay Oldu
1 Destek1 Yorum

Gümrükte Bekleyen Ürünler İçin Çözüm Arayışı

6 Kasım 2024 20:0410.370

Temudan almış olduğum ürünler 7 gündür gümrük de bekliyor. Önceden 10 günde gelen ürünler şimdi gümrükte uzun süre bekli...

1 Destek

Tümünü Gör
Temu Parama El Koydu, 9 Aydır Param Ödemiyor

Temu Parama ElKoydu, 9 Aydır Param Ödemiyor

Zübeyde
Temu Sıfırlandı Hesabım Giriş Sağlayamıyorum

Temu SıfırlandıHesabım Giriş Sağlayamıyorum

Bahar
Temu Tüm Sayfa Yerel Depodan İbaret!

Temu Tüm SayfaYerel Depodan İbaret!

Sinem
Temu Özür Hediyesi Emeğimi Karşılığı

Temu ÖzürHediyesi Emeğimi Karşılığı

Ezgi
Temu İtiraz – Ayıplı Ve Kusurlu Ürün Nedeniyle (Çalışmayan Ürün)

Temu İtiraz –Ayıplı Ve Kusurlu Ürün Nedeniyle (Çalışmayan Ürün)

Erol
Temu Lekeli Ürün Gönderdi