Furkan sonuçtan hiç memnun değil

MNG Kargo Ve Temu İş Birliği İle Mağdur Ediliyoruz.

MNG Kargo Ve Temu İş Birliği İle Mağdur Ediliyoruz.
14 Ağustos 2024 03:28

16 temmuzda Temu denen yerden sipariş verdim. 7 ağustosta gümrüğe geldi. "Gümrük işlemleri tamamlandı." Yazmasına rağmen MNG Kargo gümrükten teslim almadı. Temu'ya defalarca yazdım. Gümrük işlemleri tamamlandıysa dağıtıcı firma almasını bekliyor dediler. MNG aradım bize gelen giden yok diyorlar. Arkadaş gümrükten geçen malzemeyi MNG alıp dağıtıma çıkarmak zorunda değil mi? Suçu nasıl başkasına atıyorlar. Arkadaşlarım benden sonra sipariş vermesine rağmen benden önce teslim aldılar. Mağduriyetimin çözümlenmesini istiyorum.

15 Ağustos 2024 11:21

Temu ile görüştüm. Gümrükleme tamamlandı taşıyıcı firma alması lazım. MNG ile görüşüyorum suçu Temu'ya atıyorlar. Gümrükleme süreci tamamlandıysa kargoyu MNG alıp teslimata çıkarması lazım değil mi? Bugün son teslim tarihi ve hala ürün gümrükte.

15 Ağustos 2024 11:37

MNG Kargo'yu aradım. Temu ile iletişime geçin diyor. Gümrük işlemleri tamamlanmamış diyor. Adamlar Çin'den gelip gümrükten malzemeyi alıp MNG Kargo'nun ayağına götürecek herhalde. Gümrük işlemleri tamamlanmıştır yazıyor. Ama MNG hala gümrükte işlemleri sürüyor diyor. Hepsijet ve Aras Kargo ile ilgili sıkıntı yaşamadım. Çin'den Türkiye'ye 5-6 günde gelen kargo Türkiye'den İzmir'e 8-9 gündür gelemedi. Suçu Temu'ya atıyorlar.

19 Ağustos 2024 11:23

Hala bir gelişme yok. Şaka gibi. Sipariş üzerinden 33 gün geçti 7 ağustostan beridir. MNG Kargo ürünü göndermiyor.

21 Ağustos 2024 10:17

Şaka gibi. Ayın 21i oldu ürünler hala gümrükte. MNG Kargo'nun işgüzarlığı başka bir şey değil

07 Eylül 2024 11:44

52 gün oldu ürünler hala gümrükte. Gelen giden yok. 5946 km öteden 8 günde Türkiye'ye giren kargo gümrükten teslim yapılamıyor. Cidden şaka gibi:) ) )

Büşra
Büşra

Furkan bey nasıl bir çözüm yolu buldunuz

Ceyhun
15 Ağustos 2024 17:15

Serhad
17 Ağustos 2024 16:46
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
19 Ağustos 2024 13:20