Serim sonuçtan çok memnun

Teka Yetkili Servis Sorunu!

11 Haziran 2023 11:11
Serim'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler...”

2019 senesinde Teka ankastre set üstü ocak aldık. Markayı beğeniyordur maalesef. 2023 yılının nisan ayında servisi çağırdık arıza için. Geleceğiz dediler gelmediler. Tekrar aradık 444'lü numarayı. Geleceğiz dediler. Geldiler arıza tespiti yapıp para aldılar. Parça değişecek size haber vereceğiz dediler. Aramadılar. Tekrar aradık 444'lü numarayı. Yetkili servis aradı bu sefer 630 lira parça ücreti dedi. Kabul ettik. Aramadılar. Tekrar aradık 444'lü numarayı. Servis haftaya gelecek dediler. Servis geldi. Parça yanlış geldi dediler. Sonra onlar aradı. Sizin ocağın parçasının fotoğrafını çekmek için randevu istiyoruz dediler. Geldiler modeli adı sanı belli ocağın parçasının nasıl bir şey olduğunu görmek için... Tekrar ses yok... Yaklaşık 3 aydır Teka servis kalitesini bu şekilde yaşıyoruz.

11 Haziran 2023 15:34 (Şikayetten 4 saat sonra)
12 Haziran 2023 18:02

Teşekkürler...

Umur sonuçtan çok memnun

Umur
02 Aralık 2024 15:44
"Hızlı dönüş ve ilgileri için Teka'ya çok teşekkürler."
Veysel sonuçtan memnun

Veysel
10 Temmuz 2024 15:37
"İncelikle Teka genel merkez müşteri hizmetlerinde görevli olan zubeyde hanıma çok teşekkür ederim çok ilgilendi sürekli dönüş sağladı gayet kibar ve karşısındaki insana saygılı bir bayan bir çalışan. Şikayette yazdığım gibi ankastre setin Ocak düğmesinden sıkışma vardı gelen personel kırmış apar topar kaçmış benden düğme ve servis ücreti talep edilmişti sağ olsun Zübeyde hanim düğmenin yenisini ücretsiz yollattı servis ücreti de aldırmadı sadece 1000 TL isçilik ödedik o kadar çok ilgilendi genel merkez. Teka genel merkez olarak ürününün kesinlikle arkasında. Ana servis olarak b... Ş para etmez yeterlilik belgesi egitimi olmayan is bilmeyen daha çok zarar veren insanla. Kesinlikle usta değiller piyasaya tamir ettirilse belki daha iyi olur o derece"
Teka Yetkili Servis Mağduriyeti Ocak Anahtarım Boşa Dönüyor
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Teka Ankastre Set Servisinde Yaşanan Kurulum Ve Çözüm Gecikmeleri

Serkan