Neşe sonuçtan çok memnun

30 Ekim 2023 22:25
Neşe'nin Teşekkür Mesajı
“4 gün süren iletişim süreciniz, özenli çözüm arayışlarınız ve dediğiniz süreçlerdeki geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim. Müşterinizin her daim yanında olduğunuzu görmek çok mutlu etti.”

Teka dw 605s vr01 model yarı ankastre bulaşık makinemin kullanımının 2 yıl sonrasında başlayan çok büyük oranda alt ve üst sepet paslanmaları var. 350 dairelik sitemizin tamamına takılan bu model bulaşık makinesi sepetlerinin neredeyse yarısından fazlasında komşularım da aynı şikayeti iletiyorlar. Kaç marka ve model bulaşık makinesi kullandım, ben böyle bir sıkıntı yaşamadım. Bunun kesinlikle Teka ile ilgili bir üretim hatası olduğunu düşünüyorum,2 yıl sonunda garanti süresi bittiği zaman başladı bu paslanma. İkiz çocuklarım ve bizim kesinlikle sağlığımıza çok zararlı olan bu durumun takipçisi olacağımı da belirtmek isterim. Sağlığımızı korumak adına servise değişim talep ettiğimde iki sepet için astronomik bir rakam olarak 5000 lira istendi. Hiçbir markada görmediğim, yaşamadığım bu durumun Teka tarafından telafi edilmesini bekliyorum.

31 Ekim 2023 07:32 (Şikayetten 9 saat sonra)
03 Kasım 2023 10:58

Şermin
Şermin

Aynı sorun bizim makinede de var süreç nasıl işledi çözül sunuldu mu iki sepet ne kadara değişildi

Beyza sonuçtan çok memnun

Beyza
09 Aralık 2024 16:43
"Üründeki sorunla alakalı Teka tarafından bana ulaşıldı. Çözüm için yardımcı oldular. Teşekkür ediyorum"
Taner sonuçtan çok memnun

Taner