Gülten sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 16:14

Hepsiburada.com dan Teka marka 3 ürün aldım farklı satıcılardan aspiratör ocak fırın hepsi sorunsuz bana ulaştı. Kurulum için Teka aradım. Bana yakın servisi bu bölge ile kim ilgileniyorsa onları yönlendireceklerini gün saat bildireceklerini söylediler. Ertesi gün beni kimse aramadı tekrar Teka aradım Ataşehir servisin numarasını verdiler aradığımda zaten azarlar gibi konuşup neden tekrar Teka ana sistemi aradığımı zaten sizi sıraya aldık bugün gelecek ekip dedi. Gene gayet kibarca bana Teka'nın gün saat için arayacağını bundan dolayı tekrar aradığımı beyan etim. Teka Ataşehir servisi geldi 2 kişi önce aspiratör açıldı sonra ocağı açmaya başladılar bu ürün kırık dediler hali ile şaşırdım ben kargodan aldım bir şey fark etmedim. Tamam abi ne yapalım o zaman dedim onu aldığınız yerler görüşeceksiniz dedi ve toplanıp gidiyorlardı fırında kalsın zaten tekrar gelinecek dedi. Aspiratör açıldığı için taktılar. Tabi ürünü geri gönderdim. Şimdi Teka benden servisin bir belge tutması gerektiğini kutuyu açması gerektiğini kırıkları çekmesi gerektiğini ifade ediyor. Madem bu ürünün kırık çıktığında resmi çekilmesi tutanak tutulması gerekiyordu neden o zaman o anda bana denmedi? Ben aaa kırk mı ne yapalım abi? Dediğimde vallahi bilmiyorum bu ürün kırık aldığınız yerle görüşün dediler. Bende servis bana ne dedi ise onu yaptım. Şimdi servis bu hediye imiş mi ne imiş yok ben ila kendim bunu aldığım yere iade edeyim demişim? Burada servisin hatası var ben böyle bir tutanağın gerekliliğini nereden bilebilirim ki? Bunu kendileri hanımefendi bunda ses geliyor kutuyu acalım resimleri çekelim tutanak tutalım demesi lazım iken ben 10 gündür sürekli onu bunu arayıp çare bulmaya çalışıyorum. 26 bin tl cam elektrikli bir ocak bu. Teka Ataşehir servisi eksik işlem yapıp bir de ben hatalıymışım gibi yalan söylüyormuşum gibi davranıp, şimdi de kırık ürünü tekrar kargo ile evime gelecek servis gelecek tutanak tutacak ben bekleyeceğim onaylanacak mı vs benim bu aradaki mağduriyetim ne olacak? Ürünü ben kırmadım kargodan da alırken kırık olduğunu fark etmedim o zaman bende servisin kırmış olduğunu da düşünebilirim neden tutanak tutmadan çıkıp gittiler. Ben gayet iyi niyetle şimdi ne yapmam gerekiyor diye sorduğumda direk gerekli işlemleri neden yapmadılar o zaman. Ben neden servisin hatası yüzünden bir 10-15 gün daha beklemek zorunda mıyım?

04 Eylül 2024 11:13

Teka marka Hepsiburada.com aracılığı ile Digital ankastre Ankara satıcısında aldığım cam elektrikli ocak servis kurulum gelen yetkili tarafında kırık olduğu gerekçesi ile kutusu dahi açılmadan, tutanak tutulmadan servis gidiyor. Hepsiburada.com ve digital ankastre ile görüşüyorum. Digital ankastre tutanak yok diyor. Ürünü geri gönderiyor ürün değişimi yapmıyor. Teka sevisinin yaptığı hatalı işlemi kabul etmiyor gelen servis elemanı tutanak tutmuyor, 2. Defa gelip o zaman tutanak tutuyor. Tutanaktaki kargoda kırıldı diye bir ifade yok ama telefonda görüştüğüm Teka servis yetkilisi bu ürün kargoda kırıldı diye ifade ediyor. Ne Teka yetkili servisi ne de Digital ankastre adlı Teka bayisi kırmadığım zarar vermediğim bir ürün hakkında bana yardımcı olmayı bırakın telefonumu dahi engelliyor. Digital ankastre Ankara bayisi ve Teka servisi yüzünden 31.07.2024 tarihinden bugüne kadar uğraşmaktayım. Hepsiburada.com bu ürünü almasam yapılan işlemler hakkında ispatım bile olmayacak. Digital ankastre bayisi ürünün arkasında durmuyor üstelik bir de hepsiburada.coma benim telefonlarımı engelleyerek eksik ve yanlış beyanda bulunur.

Ek
21 Ağustos 2024 16:19 (Şikayetten 4 dakika sonra)
21 Ağustos 2024 22:52

Zaten şikayete bulundum belirtiğiniz numaraya ben bir 10-15 gün daha servisin tutanak tutmam yüzünden bekleteceksiniz bunu kabul etmiyorum. Ben ürünü aldığım yere gönderdim şimdi bana geri gelecek 3 gün servis gelecek tutanak tutacak işleme konacak va bu ocak ne zaman takılacak senede bir evlerine gelen insanlar ocakları 1 aydır takılamadı. Burda benim yapacağım bir şey yok sizin servisiniz eksik işlem yaptı mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

22 Ağustos 2024 11:35

Teka 3 gündür arayıp her telefonu açana derdimi ayrı ayrı anlatıyorum gerçekten artık yoruldum sizin servisinizin eksik yaptığı bir işlemi ben bu şekilde sürekli aynı şeyi 3-4 kere anlatıp peşine düşüyorum her seferinde beni arayacaklarını ifade edip kimse beni aramıyor şimdiye kadar her işle için kendim aradım

29 Ağustos 2024 18:20
Teka Ataşehir Servisi Eksik İşlemi

Teka servis iade olup tekrar adresime 2. Kez gelen kargo paketi üzerinden değerlendirme yapıp kuta ezik olduğunda dolayı kargo hatası deyip işin içinde çıktı. Kargo hatası dahi olda kim hatalı artık bilmiyorum ben ürünü teslim aldığımda kırık olduğunu fark etmedim! Kutuda ezik vs. Yoktu elimdeki resimde de beli oluyor 15.08 çektim kargo vermeden önce. Sonrasında 2. Kez kargodan gelen ürünle değerlendirme yapan servis yetkilisi de kutuda ezik vs karşılaşılmadı diyor. Ama Teka servis tutanakta da böyle yazıyor dedi! Servis başta ne resim çekti ne tutanak tuttu eksik işlem yaptı bunu Teka kabul etmediği gibi bir de 2. Kez kargoda gezmiş paket üzerinden değerlendirme yapıyorlar. 15 gündür her gün neredeyse bu ürünle uğraşıyorum. Hepsiburada bana yardımcı olmaya çalışıyor ürün servis tutanağı ile tekrar satıcıya gidecek ama burda kusur servise gelip abla bu kırık deyip elini kolunu sallayarak giden elemanıdır. Teka bir Alman kuruluşu köklü firmadır diye güvenip satın aldığımız ürünle yaşadığımız bu. Resimdeki kutular ilk geldiğinde çekilmiş halidir.

10 Eylül 2024 17:16

Tabii ki sorunumu hepsiburada.com para iadesi ile çözdü. Ne Teka servisi ne de satıcı hiç sorunu çözme odaklı değildi. Hepsiburada teşekkür ederim.

Özkan sonuçtan çok memnun

Özkan
01 Eylül 2023 10:49
"Yurt dışından gelen malzemeler için bekledik onun dışında müşteri hizmetleri görevlileri gerekli hassasiyeti göstererek sorunu çözdüler. Teşekkür ederim"
Makbule sonuçtan memnun

Makbule
07 Mart 2025 07:31
"Markayı zaten bilerek aldım kalitesinden şüphem yok. Ama biraz gecikti. Teşekkürler ürünü değiştirdiler."
Sultan sonuçtan çok memnun

Sultan
24 Kasım 2023 20:14
"Müşteri hizmetleri muazzam ama servis konusundaki fikrim hala değişmedi. Müşteri hizmetleri servisi zorlaya zorlaya yaptırdı. İşini iyi yapan dürüst insanlarla karşılaşmak dileği ile. Teşekkürler..."
Teka 4 Aydır Bir Parçayı Takamadı

Volkan sonuçtan çok memnun

Teka Ankastre Da Sorun

Volkan
09 Nisan 2024 23:51
"Teka markası büyüklüğünü gösterdi ve sorunumuzun çözülmesi adına ellerinden geleni yaptıkları için çok teşekkür ederim. İlgilenmeleri ve takip etmeleri bile bizi çok mutlu etti. Zübeyde Hanıma ayrıca teşekkür ederiz."
Teka Ankastre Da Sorun
Teka Kategorileri