Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ütümün Tamir Süreci Ve Yüksek Maliyet Sorunu

05 Kasım 2024 19:49

Tefal GV7830 Marka buhar kazanlı bir ütüm var. Yakın zamanda, içinde su olmasına rağmen su yok lambası yanarak suyu ısıtmamaya başladı. Arada kendi kendine düzeliyor.
Bu nedenle Bursa Çınar Teknik Yetkili Servisine bıraktım. Bugün alt ve üst gövde arasındaki bir kablonun arızalandığını bu nedenle üst gövdenin değişmesi gerektiğini söylediler. Ancak parça ithal edilecekmiş ve en az 3 ay sonra gelir denildi. Fiyatı da 2800 TL, yılbaşında zam gelecekmiş, net bilgi vermiyorlar.
Ütümü geri alıp çöpe atacağım, farklı bir marka yenisini aldım. Bana bir ders oldu.
Sadece Tefal elektronik bir cihaz almak isteyenler için fikir olsun diye yazıyorum.

06 Kasım 2024 09:48 (Şikayetten 13 saat sonra)

07 Kasım 2024 10:38

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

07 Kasım 2024 11:16

07.11.2024 11:10 da müşteri hizmetlerini aradım ve Şeyma hanım ile görüştüm. Şikayete istinaden insan bir çözüm bekliyor. Ancak yanıtları şu şekilde; fiyatlarımız yılbaşından sonra değişebilir. Servis süresine de müdahale edemiyoruz tamir sureci 3 ay'ı bulabilir. Bunları zaten servisten duydum siz beni niye aradınız dediğimde yanıt alamadım. Yani aradık demek için aramışlar. Sonuç olarak dersimizi almış olduk. Tefal ürününüz arızalanırsa servis desteği beklemeyin.

Aynur sonuçtan çok memnun

Aynur
12 Kasım 2024 12:51
"Geçte olsa bizi anlayıp ürünü yenisi ile değiştirmeniz iyi çözüm oldu. Teşekkürler..."
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Yıldız
25 Haziran 2024 13:36
Kader sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ütümün Tamir Edilememesi Ve Yetersiz Çözüm Sunulması Nedeniyle Mağduriyet

Kader
21 Ekim 2025 12:07

Zeynep
03 Ocak 2024 14:49
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
07 Ekim 2025 16:43