Rasime sonuçtan çok memnun

Tefal Ütüde Otomatik Kapanma

Tefal Ütüde Otomatik Kapanma
06 Ağustos 2024 13:46
Rasime'nin Teşekkür Mesajı
“İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.”

Tefal Fv5695 Turbo Pro Kireç Avcısı Anti-calc 3000 Watt buharlı ütü aldım.
Ütü otomatik kapanmada, örneğin dik şekilde 8 dakika koyulduğunda, bu sürenin sonunda ütü tamamen mi kapanıyor, yoksa ışığı yanıp sönüyor mu? Kullanma kılavuzu hiç yeterli değil konu hakkında bilgi almak istiyorum.

06 Ağustos 2024 14:04 (Şikayetten 18 dakika sonra)

06 Ağustos 2024 15:03

Yanıtınızı bekliyorum, teşekkürler.

07 Ağustos 2024 13:11
07 Ağustos 2024 13:24

Merhaba Tefal ütü otomatik kapanma ile ilgili sorum, yetkili kişi tarafından bizzat aranarak yanıtlandı, ütümün arızalı olmadığını 8 dakika sonunda dik konumda iken ışığının yanıp sönmeye başladığını daha sonrada tamamen kapandığını öğrendim. İlgilerinden dolayı çok memnun kaldım, çok teşekkür ederim.

07 Ağustos 2024 14:13

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

07 Ağustos 2024 15:13

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.

Seda
Seda

Aynı sorunu yaşıyorum. Her seferinde fişi çıkarıp takmak dışında bir çözüm bulamıyorum. Bu moddan çıkmak ve yeniden ısınmasını sağlamak için daha pratik bir yöntem var mı acaba? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Tefal Ütü Sürekli Kapanıyor Ve Su Akıtıyor

Belgin
22 Eylül 2024 09:22

Tefal Ütü Aldım Kendi Kendine Duruyor

Sefure
19 Temmuz 2023 01:31
Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Belgin
26 Mayıs 2024 20:36