Ercan sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon TCL 55'' TV

01 Temmuz 2024 18:36

TCL 55'' Android TV
25/01/2022 tarihinde Diyarbakır Vatan Bilgisayar'dan TCL marka 55'' TV satın aldım. Satın aldığım dönemde benimle ilgilenen satış sorumlusu arkadaşa ürünü çeyizlik olarak alacağımı ve kurulumu uzun bir süre sonra yapmak istediğimi belirttim. Görevli arkadaş bunun mümkün olduğunu belirterek bana ürün satışını gerçekleştirdi. 19/09/2022 tarihinde TCL servisi gelerek ürünümün kurulumunu yaptı ve bana garanti işleminin başladığı bilgisini verdi. Ürünü yaklaşık 1,5 yıl kullandım ve son dönemde TV'nin ekranında beyazlıklar olduğunu fark ettim. Garantimin devam etmesinden dolayı servisi aradım ve servis 01/07/2024 tarihinde gelerek ürünün faturasını benden istedi. Faturamı verdim ve garanti süremi bittiğini belirttiler. Ürünün çeyizlik olduğunu ve kurulum tarihinin daha sonra olduğunu söyledim. Servis personelleri bunu sistemden gördüklerini ve doğru olduğunu onaylayarak ürünü götüreceklerini beyan edip benden teslim aldılar. Evrak istedim fakat sistemden giriş yapıldığını ve sonra verileceğini belirttiler. 01/07/2024 tarihinde servis tarafından aranmadan sadece WhatsApp üzerinden ürünün kurulum tarihini baz almayarak fatura tarihini baz alıp garantisi bittiği için işlem yapılmayacağını belirttiler. Ürünü teslim alan TCL servis personelini aradım ve servis müdürü olduğunu belirten kişi garanti süresinin bittiğini, kurulum tarihini baz almadıklarını söyledi. Kendisine garantim bittiyse ürünümü neden alıp götürdüklerini sorduğumda, kurulum süresini baz aldıklarını ama yanlış yaptıklarını belirterek dalga geçer gibi cevap verdi ve konuyu kapattılar. Ayrıca, istediğim yere şikayet edebileceğimi belirttiler. Bu firmalardan ve şahıslardan şikayetçiyim ve bana yapılan bu haksızlığı kabul etmiyorum. Vatan Bilgisayar ve özellikle TCL firması ürününün arkasında durmuyor.

Eyup sonuçtan hiç memnun değil

TCL TV Garanti Süresi

27 Haziran 2024 14:16
Emre sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon TCL 55c715 TV Arızası

09 Kasım 2023 11:00
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

TCL 65c745 Televizyonumda Tekrar Eden Arızalara Rağmen Değişim Reddedildi

22 Nisan 19:17
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 10:01
2Buçuk Yıllık TCL TV LED Panel Arızası
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 17:56