Elif sonuçtan hiç memnun değil

Taşpınar Alışveriş Merkezleri Taşpınar Pursaklar Teslimat Gecikmesi Ve Yanlış Ürün Gönderilmesi

09 Mart 2024 00:18

2023 Kasım ayında Ankara Taşpınar Pursaklar şubesinden iki adet farklı boyutta kiler dolabı aldım ve on gün içinde teslim edileceği söylendi. Bir tanesi iki ay sonra geldi. Diğeri ise uzun uğraşlar sonucu daha geçen hafta teslim edildi ancak seçtiğim dolap bu değildi. Daha küçük ve hatalıydı; içindeki raflar dolaba ait değildi. Kurulumu da oldukça kötü yapılmıştı ve şu an dolap yamuk duruyor. Kapakları zor açılıyor. Durumu mağazaya bildirdiğimde ilgilenen olmadı. Eğer buradan da bir dönüş sağlanmazsa hakkımı hukuki yollarla arayacağım.

30 Ocak 2024 12:03
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 00:42
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 18:03

15 Kasım 2023 22:27
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 02:35
Taşpınar Alışveriş Merkezleri Ankara Taşpınar Şubesinden Alınan Bozuk Dolap Mağduriyeti