Elia sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 11:56

3 Şubat'ta 41 Burda SuperStep mağazasından Adidas Spezial ayakkabı siparişi verdim. Mağazada numaramın kalmadığını ve başka bir yerden getireceklerini söylediler. Ödemeyi yaptıktan sonra mağazadan ayrıldım. Daha sonra yurt dışına çıktım ve aynı ayakkabıyı çok daha uygun bir fiyata bulmama rağmen, SuperStep'ten aldığım için başka bir yerden satın almadan Türkiye'ye döndüm. 12 Şubat'ta mağazaya ayakkabıyı teslim almak için gittiğimde, tamamen farklı bir model getirildiğini gördüm. İstediğim ayakkabının bu olmadığını, yanlış getirildiğini söyledim ve görsel gösterdim. Bana istediğim ayakkabının hiçbir yerde kalmadığını ve bir çözüm sunamayacaklarını belirttiler. Müşteriyi mağdur etmek ve umursamamak bu kadar kolay mı? Ödemesini yaptığım ayakkabıyı teslim etme vaadinde bulunduğunuz ve güvendiğim için başka bir yerden satın almadım. Sonuç olarak, satın aldığım ayakkabıyı temin edemeyip, hiçbir çözüm sunmadınız. Mağaza hatası için özür bile dilemediler. Hayatımda bu kadar kötü bir hizmet ve umursamazlıkla karşılaşmadım!

12 Şubat 2024 14:05 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

20 Temmuz 2023 12:50

13 Ağustos 2024 06:29
SuperStep İnternet Ve Mağaza Arasında Yaşanan İade Sorunu

28 Aralık 2023 17:11
Engin sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 17:43

23 Mart 2024 17:02