Berkant sonuçtan hiç memnun değil

Sunny Viomi V5 Pro Düzeltilemeyen Su Tankı Temas Hatası

16 Temmuz 2024 17:46

Birçok kişi Roborock alırken servisi yok dediklerinden deyip Viomi v5 Pro aldık akrabamıza. Ben daha önce almıştım bende bu ürünü aldığımda ilk olarak paspaslama yapmıyordu. Daha 2. Gün servis yolu göründü ve servisteki adam su tankı arızasından dolayı değiştirdi. Düşün ürün sıfır ama arızasıyla geldi. Neyse es geçtim. Başka yere taşındım. Sonra yine arızalandı. Servise götürdüm bunun kutusu yandı dediler. Neyse 1 ayda 2 servis gördük. Şimdi ise güncelleme yapıyorlar. Bu seferde yerini bulamıyor.

Asıl soruna gelince. Neyse geçen gün baldız kayınvalideme yine bu makineden almış. Bende dedim ki keşke Roborock alsaydın ben v5 Pro çok sıkıntı çekiyorum dedim. Bu gelene baktım. Aynen yazıyorum. 1. Günü doldurmadan çarpma sensöründe sıkışmadan dolayı zırt bırt duruyordu. Bu arada bu v5 kronik sorunudur. Eğer çarpma sensörünü hatasından makineniz duruyorsa önünde sensör takılı kalıyor. Servise götürün.

Neyse bu hatayı ben bildiğimden sorunu serviste çözdük. Neyse 1 haftaya varmadan bu seferde Su tankının temasının olup olmadığını kontrol edin diye uyarı verip şak diye duruyordu. Bunu paspasta iken yapıyordu. Servise getirildi götürüldü. Baktık yine aynı hata... Sonra ben gittim tekrar anlattım tane tane. Tamam diyorlar aldık. Ürünü eve geldik yine aynı hata. Sonra akrabalar gitmiş demiş ki üründe bir şey yok. Neyse baktık olmayacak. Sunny genel merkezinden y**** hanıma bağlandık. Durumu anlattım. Uzun uzun yazmayacağım. Bu müşteri temsilcileri bilmiyorum. Bence analitik düşünce yok bu insanlarda. Bir insan 1 aylık ürünün 2 3 kere servise götürüldüğüne göre bu ürün size nedir. Arızalıdır. Ürün arızalıdır. Hala daha diyor ki y**** hanım bu ürünü servise bırakın servis yetkilisi eğer yapamayacağı bir şey yok genel merkezle iletişime geçer. Daha ne olması lazım bu makinenin arızasının düzeltemediğini görmek için. Heyet raporu mu çıkarak. Müşteri temsilcileri müşterileri sanırsam 5 yaş kafasında sanıyorlar herhalde. Ürün arızası 2 kere servise gitti diyorum. Y**** Hanım verdiği cevap çok düşündüğünü düşünüyorum. Gerekli bir sorun görünmezse ürünü teslim eder dedi bana. Ya arkadaş üründe bu sorun olmazsa herhalde keyif olsun diye servise götürecek halimiz yok. Bu hatayı bulmak içinse saatlerce çalıştırmanıza gerek yok 45 saniye 1 dakika sonra hatayı veriyor zaten.

Arkadaşlar pahalı mahalı demeyin. Baldızda Roborock aldı. 1 Tane arıza vermez mi ya. Neyse benim v5 sattım başkasına. V5 Pro vs falan destek yok firmada

18 Temmuz 2024 10:24 (Şikayetten 1 gün sonra)

29401773 numaralı şikayet hakkında, garanti prosedürleri hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

18 Temmuz 2024 11:19

Bana öyle bilgi falan verilmedi. Nerede verdin. Aramadın ki. Zaten siz ve bir Türk firması daha var. Her ürününü sorunlu olur mu ya. Yeşim hanım aramadan bahsediyorsan onu ben aradım. Daha arayıp aramadığını bilmiyorsun

08 Ağustos 2024 10:10

Ürünümüzü servise gönderdik. Sorunum çözüldü mü tabii ki de hayır. Bakın ne hatasıyla döndü. Uzaklık sensörünü kontrol edin diyede yenı bir hata vermeye başladı. Arkadaş bu ürünü hiç mi kontrol etmiyor musun ya. Ürün toplasan 3 hadi 5 aydır bizde diyelim. 5 6 kere servise 1 kerede genel merkeze göndermek ne ya Bende fazla serviste takılıyor makine. Bu ürün arızalı belli. Hala orasını düzeltip burasını düzeltip bozuk ürününüzü gönderiyorsunuz. Bir de bir mesaj yazılmış artık servis mi genel merkeze yazıyor genel merkez servise mi yazıyor bilmiyorum bir mesaj yazmışlar işte makine temizlenmezse diyor ücret alırız tarzı bir şeyler yazmış onu da bulursam koyacağım buraya. Kısadan hisse diyorlar ki arızalı ürünü al ve sus yoksa para ver diyorlar. Ben sizin sayenizde Viomi 5 servis yetkilisi oldum makinin teknik servisi oldum. Ben kendimde aynı makine vardı ben sattım kurtuldum. Arkadaşımda vardı bu makine bu hatayı alan arkadaşları için yazıyorum. Bunun makinen tepesinde fırfır dönen sensör var. Bu sensörün hemen aşağısında kırmızı lazer yanması lazım. Bu yanmadığında yani arızalı olduğunda uzaklık sensörü hatası verir. 2 şekilde çözebilirsiniz. Ya sensör değişecek. Ya da siz o kısmı çıkartıp temizleyeceksiniz. Genelde 1 oluyor. Diğer hata ise eğer Su tankının temasının olup olmadığını kontrol edin diyorsa bunu 500 kere anlattım bu adamlara ki ben bunlardan daha iyiyim tamir oldum 2 nedenden kaynaklı. 1. Su tankı çıkarttığınızda hemen köşede 4 tane sıralı PİM var onlara su kaçıyor. Ya da pimler ezildiğinden temas etmiyor. Bende 2. Sorundu bu sorunu ya pimi böyle ucu sivri bir şeyle o ezik ya da içeri kaçık pimi dışarıya hafif çıkaracaksınız. Ya da servis değiştirecek orayı Eğer çarpma sensörünü hatasından makineniz duruyorsa önünde sensör takılı kalıyor. Bu bu makinenin kronik sorunu. Makineyi alın elinize size bakacak şekilde çevirin hemen altında çarpma sensörü vardır. O sensör bağlantı noktalarına bakın. Birisi esner diğeri esnemez. Bunun çözümü makinenin altından söküp tornavida ile o takılı yeri kurtaracaksınız. Bu bilgileri maalesef ben tecrübe ederek bir de gittim servislere anlattım. Yoksa adamlar suratıma bakıp kalsın makine diyorlar. Arkadaşlar kısacası bu. Ben anlatamadım bu firmaya derdimi. Eğer buraya Sunny veya Viomi v5 Pro için şikayette geldiyseniz bu mesaja denk geldiyseniz geçmiş olsun. Bir bela aldınız. Ben Tüketici Hakları'na dosyasını hazırladım videolarımı garantisini koydum. Başvurusunda yapacağım bugün. Uğraşılacak iş değil

Cenab sonuçtan hiç memnun değil

Cenab
31 Mart 2024 13:03
Sunny Markasıyla Pişmanlık Sürecim
Fethiye sonuçtan hiç memnun değil

Fethiye
21 Mayıs 2024 11:25
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
11 Mayıs 2025 11:38
Viomi V5 Pro Robot Süpürge Servisinde Yetersiz Onarım Ve Yüksek Ücret Şikayeti
Viomi V5 Pro Robot Süpürge Servisinde Yetersiz Onarım Ve Yüksek Ücret Şikayeti
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
01 Aralık 2023 14:31
sunny-viomi-v5-robot-supurge-3.pdf
sunny-viomi-v5-robot-supurge-2.pdf
sunny-viomi-v5-robot-supurge-1.pdf
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
20 Haziran 2025 10:01