Övgü sonuçtan hiç memnun değil

Sunexpress Hava Yolları İlgisizliği!

13 Temmuz 2024 21:57
Övgü
Övgü
12 Temmuz 2024 14:43

11 Temmuz saat 16:25 te olan uçak 23:15 te Ercan havalimanıından havalandı, gecikme ile ilgili yapılan açıklama hiçbir şekilde tatmin edici değil çünkü biz uçağı beklerken öğreniyoruz ki bizim 2 Mart'ta (5 ay öncesinden) aldığımız bilet, uçak dolmadığı için 12 temmuzda 21:55 olarak satışa tekrar çıkmış, yolculardan satın aldıkları tarih ve saati gösteren ekran görüntüsünü izin isteyerek aldım, iki kadın gecenin bir yarısı evlerine nasıl ulaşacak hiç umurlarında değil, bir yetkili bile yok ne Ercan havalimanında ne de İzmir havalimanında, gerekirse dava açacağım, ben sizin yarattığınız mağduriyetten dolayı toplu taşıma kullanmadım, taksi tuttum, sizin para hırsınızdan dolayı ben mağdur oldum, lütfen bana teknik sıkıntı, su bu diye açıklama yollamayın, mağdur edildiğimiz yetmezmiş gibi aklımızla alay ediyorsunuz, yetkili bir kişi iletişime geçip zararımızı karşılamazsa, hem maddi hem de yaşadığımız gerginlik ve sıkıntılardan dolayı manevi tazminat davası açacağız

15 Temmuz 2024 08:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ümit
Ümit

Sonuna kadar haklısınız, aynısı dün İzmir-Erzurum uçağında yaşandı, rotordan dolayı gece saat 22.30 da Erzurum'a iniş yaptı, o saatten sonra Erzincan'a insanlar otobüs bulamadıkları için ya 4500 TL taksı ücreti ödediler ya da havaalanında sabahlamak zorunda kaldılar, şirket mağduriyeti giderme yoluna gitmedi, ne yazık ki yapanın yanına kar kalıyor artık

İptal Edilen PNR Üzerinden Satılan Koltuk Nedeniyle Uçağa Binme Hakkının İhlali

06 Ocak 17:30
iptal-edilen-pnr-uzerinden-satilan-koltuk-nedeniyle-ucaga-binme-hakkinin-ihlali-1.jpg
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Sunexpress Biletlerimiz Geçersiz Sayıldı Uçağa Alınmadık

15 Kasım 2025 16:47