28 Mayıs 2024 13:16

19/05/2024 tarihinde Kayseri'den Antalya'ya Sunexpress ile uçtum. Valiz hasar görmesin diye havaalanında valizimi ücret ödeyerek sardırdım. Buna rağmen Antalya havaalanında valizimi almak istediğimde, valizimin kırık olduğunu gördüm. Antalya havaalanında rapor tutturdum. Rapor tutturduktan sonra bir hafta içerisinde tekrar bize başvurun diye bir kağıt verdiler. Sunexpress online sitesinden, bagajımın sarılı halini, hasarlı halini ve bagajımın markası (American Tourister) görünecek şekilde olan resimleri ve diğer istedikleri tüm deliller ile hasarlı bagaj bölümüne başvurdum. Başvuru esnasında bagajımın faturasını talep ettiler. Ancak yaklaşık iki yıl önce satın alınan bir ürünün faturasını tabii ki bulundurmuyorum. Aynı marka ve model için internetten araştırma yaptığımda valiz fiyatının 6000 TL olduğunu gördüm ve oraya o rakamı koydum. Hasar bölümünden yapılan ödeme ise 1020 TL oldu. Muadili fiyatı buymuş. Çağrı merkezini aradım ancak bagaj bölümüne asla ulaşamadım. Diğer bölümdeki arkadaşlar ise konuyla ilgili destek olamayacaklarını belirttiler. Sunexpress şu anda 1000 TL'ye kabin boyu, sert, American Tourister bagaj alıp bana gönderebilir. Kesinlikle bizimle dalga geçer gibi bir rakam belirlemişler. Sonuca ulaşana kadar tüm haklarımı kullanacağım. Sunexpress gibi bir firmanın böyle bir durum yaşattığına inanamıyorum. Sunexpress ile seyahat etmeyi gerçekten çok düşünmek gerekiyor. Robot bir cevap vermezseniz sevinirim. Hasar rapor dosya numaram Sun-08957731.

28 Mayıs 2024 13:25 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Sila
Sila

Ücreti yaklaşık ne kadar sürede hesabınıza aktardılar acaba kaç ay oldu hâlâ bir ödeme gözükmüyor

Eda sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 14:05
Sunexpress Havayolları Bagaj Hasarı
Sunexpress Havayolları Bagaj Hasarı
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 11:42
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 17:16