Maslak 42 Starbucks Erken Kapanma

26 Kasım 2023 01:02

42 Maslak AVM'deki Starbucks çalışanlarının ciddi bir iş terbiyesine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Kasada duran kişi sipariş alırken gülerek ürün isimlerini uygun olmayan bir şekilde söylüyor. Bu tavrından dolayı siparişimi iptal etmek zorunda kaldım; çünkü amacım sadece düzgün bir şekilde ödeme yapmaktı. Ayrıca kahveyi veren kişilerin de argo bir dil kullandıklarını ve kahve kılıflarını fırlatarak verdiklerini gözlemledim. Bu tür davranışlar sergileyen personel çalıştırılmasının müşteri kaybına neden olduğunu düşünüyorum. Biz beş arkadaş yaşananlardan dolayı şaşkınlık içinde mekandan ayrıldık.

26 Kasım 2023 00:56

Maslak 42 erken kapanma Mağazanızda bir süredir kahve içiyorum Güzel ferah bir ortam fakat önceleri 00:00 olarak kapanan şube 23:00 olarak Daha sonrası İçin 22:00 olarak ayarlandı AVM zaten 22:00 da kapanıyor Spor salonları 23:30 Diğer mağazalar la aynı saatte kapanması müşteriyi mağdur ediyor 22:00 olarak belirlenen saatte de personel 20:00 da aldığım kahveyi mağazamız temizlik dolayısıyla erken kapanacağını belirtti Bu konuşa müşterileriniz mahsur oluyor Merkezi ve birkaç yetkiliyle konuşmama rağmen geri dönüş sağlanılmadı çalışma saatlerinizi biraz uzatarak müşterilerinizi mağdur etmemenizi ve ısıtıcıların insanların erkenden kalkmasını gitmesini istemek starbuksa yakışmıyor

Lütfen gereken saatleri göz önünde bulundurarak Personelinizle müşteri arasındaki tartışmaları böylece ortadan kaldırabilirsiniz

Teşekkürler.

Okan sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2023 20:41

17 Aralık 2023 12:25

18 Temmuz 2024 13:50

12 Mayıs 2024 20:26
Seda sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 14:35

Starbucks Kategorileri