Necat sonuçtan hiç memnun değil

SsangYong Şahsuvaroğlu Güvencesi İle Yaşadığımız Mağduriyetimiz

05 Mart 2024 10:06

Türkiye'nin büyük firmalarından biri olan Şahsuvaroğlu Grup güvencesi altında Gaziantep'te faaliyet gösteren SsangYong Gaziantep yetkili bayi ve servisi Wind Fleet Otomotiv firmasından, engelli evladımızın raporuyla araç satın almak istedik.

Bir kısmını nakit birikimlerimizle, bir kısmını döviz borçlanarak, bir kısmını bankadan kredi çekerek ve sattığımız eski aracımızın parasıyla ödeyerek hayalini kurduğumuz aracı satın almak için bayiye gittik. Bayi ile yapılan sözleşme sonucunda araç bedelinin tamamını ödedik ve siparişimizin verildiğini, aracın 15 gün içerisinde teslim edileceği belirtildi. Ancak süre geçmesine rağmen aracımızı teslim alamadık.

Kgmobility (SsangYong) Şahsuvaroğlu Grup tarafından yapılan duyuruda, 05.02.2024 tarihi itibarıyla Gaziantep'teki bayimiz Wind Fleet Otomotiv Kurumsal Hizmetler Ltd. Şti. Hakkında gelen şikayetler üzerine bayilik ve servis sözleşmesinin durdurulduğu açıklandı.

Defalarca yetkililerle görüşmemize rağmen ne aracımızı ne de paramızı geri alabildik. Şahsuvaroğlu Grubu defalarca aramamıza ve kurumsal adreslerinde belirtilen yönetim, hukuk, satış sonrası hizmet ve müşteri hizmetleri bilgi departmanlarına mağduriyetimizi belirten e-postalar göndermemize rağmen herhangi bir dönüş alamadık. Bayi ile yaptığımız son görüşmede ise 'Şahsuvaroğlu Grubu'na şikayet ettiğiniz için' diye azarlandık.

Ancak 14.02.2024 tarihinde SsangYong genel merkezinden aldığımız bir telefonla yeniden umutlandık. Bizi arayan beyefendi, 'Müsait iseniz birazdan Şahsuvaroğlu Grubun sahibi n. Şahsuvaroğlu ile sizi görüştüreceğim' dedi ve gerçekleşen görüşmede 'Engelli oğlunuz için araç alacağınızdan dolayı yaşadığınız mağduriyetle alakamız olmadığı halde sizi mağdur etmek istemediğimiz için 25.02.2024 tarihinde gelecek araçlarımızdan birini size vereceğiz' diyerek konferans görüşmeyi yaptıran yetkiliye talimat vererek görüşmeyi sonlandırdı.

Ancak söz verilen tarihten sonra, önceden de bizimle görüşme sağlayan yetkilinin 'Size araç vermemiz mümkün değil, biz de çok üzgünüz' diyerek hukuki haklarımızı kullanmamızı tavsiye etmesiyle umutlarımız sona erdi. Şu anda bayi kapandı ve Şahsuvaroğlu Grup da sözünde durmadı.

profile profile

Tolga
Tolga

Problem ve çözüm noktasında firmanın duyarsız kalması, hukuki yollara başvurmanızı iletmeleri markanın ürününün arkasında durmayacağının kanıtı niteliğin de, bu sebeple almak istediğim firmanın Korando aracını almaktan vazgeçiyorum,

Hüseyin
Hüseyin

Resmen paranın üstüne oturmuşlar. Bu nasıl bir ticaret anlayışı. Ben de engelli çocuğum üzerinden Korando araç almayı düşünüyordum, ancak bu şikayetleri okuyunca ürktüm resmen.

Hikmet
Hikmet

Geçmiş olsun hocam ben bunlardan araç aldım Korando sürekli arıza veriyor beni de 1 aydır mağdur ettiler sözde kurumsal bir firma şu yaptıklarına bakın size, insanda biraz utanma olur, en azından araç almamışsınız hala yol yakın sizin için. Ticaret ve Sanayi Bakanlığı Alo 175 arayın onlar sizi yönlendirsin neler yapmanız gerektiği konusunda. Tekrardan geçmiş olsun. Bende tüm birimlere mail attım dönen olmadı. Müşteri hizmetleri telefonlara çıkmıyor. Bu markaya bulaştığım için bin kere pişman oldum.

Necat
Necat

Teşekkür ederim Hocam. Dava açmak için Avukat tuttuk bakalım nasıl olacak dua edin bize.

SsangYong Ön Ödeme Yaptım, Araç Teslim Edilmedi!

22 Şubat 2024 20:34

SsangYong Bayisinden Verilen Sözlerin Tutulmaması Güvenimi Sarstı

22 Nisan 2025 13:15
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

SsangYong Torres Evx Satış Saçmalığı

Selçuk