Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Şahsuvaroğlu SsangYong Güvenilir Firma Değil, Kaporaya Bile Muhtaç.

17 Mart 2024 14:41

Şahsuvaroğlu SsangYong İzmir bayisinden 18.12.2023 tarihinde Torres EXW için 100 bin TL kapora ödedim. Zam gelince de siparişimi iptal ettim. Bayi 6 ay dolmadan iade yapmayacağını söylüyor. Bu şirket beni mağdur edip, benim 100 bin TL'yi 6 ay kullanarak ayakta kalmaya çalışıyorsa Allah müşterilerinin yardımcısı olsun.

07 Nisan 2024 13:32 (Şikayetten 20 gün sonra)
Şahsuvaroğlu SsangYong Güvenilir Firma Değil, Kaporaya Bile Muhtaç.

Sayın Muhammet T. Sizlere kapora ödeme esnasında imzalatılan ''Araç Alım Kaporası Taahhütnamesi'' sözleşmesini imzaladığınız halde sizlerin burda şikayet yazmanız kesinlikte kötü niyetli olduğunuzu göstermektedir.

08 Nisan 2024 14:10

Ben iyi niyetimi 2 ay ses çıkarmadan bekleyerek gösterdim. Ama sözde büyük şirketinizin ne kadar kötü niyetli olduğunu ve bu paraya ne kadar çok ihtiyacı olduğunu sözde 6 ay içinde, gerçekte 6 ayı doldurmadan ödemeyeceğinizi belirterek göstermiş olsunuz.

09 Ağustos 2024 13:45

Avukatım ihtar çekti ve 1 hafta sonra iade aldım.

Nurettin

Bende verdim 100 bin tl kapora ama sözleşme imzalamadım biz neye bulaştık yorumları okudum şimdi şok oldum

Hasan

Olacak iş değil, koskoca SsangYong şikayetlere verdiği cevapları okudukça kanım dondu. Resmen tehditvari, mahalle külhan beyi gibi ve kurumsallıktan tamamen uzak cevaplar yazmışlar. Şahsuvaroğlu şirket CEO sunun bu yazışmalardan haberi var mı merak ettim. Yoksa iletelim kendisine ss alarak

Kazım

Kaporanın üstüne 6 ay yatmak ve sözleşme imzaladınız diye rahat bir cevap verebilmek ancak Türkiye de görülebilir herhalde. 😯

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

SsangYong Şahsuvaroğlu İnsanların Güvenip Verdiği Ön Ödemelerini Geri Ver!

28 Şubat 2024 03:53
İdris sonuçtan hiç memnun değil

SsangYong Torres Evx Kapora İadesi.

05 Mart 2024 21:40

İzmir Şahsuvaroğlu SsangYong KGM Torres Evx Kapora İadem Yapılmadı