İzmir Şahsuvaroğlu SsangYong KGM Torres Evx Kapora İadem Yapılmadı

26 Şubat 2024 13:53

İzmir şahsuvaroğlu SsangYong KGM Torres evx için 6 Aralık 2023 tarihinde 100bin tl kapora yatırdım. Kapora bedelini iade edilmesi için başvuruda bulundum ancak halen yatırılmadı. Kaporayı yatırırken sözleşmede 6 ay yazıyordu, bu süreyi asla kabul edemeyeceğimizi diğer (Volkswagen, Toyota ® vs gibi) otomobil bayilerinin bir iki gün içinde yatırdıklarını söyledim. Satış danışmanı hanımefendi orada yazana bakmayın o sorun olmaz dedi. Fakat paramız yatırılmadı zaten şu enflasyon ortamında param iyice değer kaybetti. Paramız lazım fakat iade edilmediği için kullanamıyoruz. Sanki borç para ister gibi her gün kendi paramın iadesini istiyorum. Sürekli taleplerime cevap alamıyorum. Müşteri memnuniyetinin hiçe sayıldığı bu durumu paylaşarak diğer potansiyel müşterileri uyarmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Umarım şahsuvaroğlu İzmir SsangYong KGM bu durumu ivedi çözme hususunda gerekli adımı atar 3 aya yakın zamandır kendilerinde duran kaporamın iadesini yapar ve diğer müşterilerin de benzer bir durumla karşılaşmasını engeller

profile profile profile
18 Nisan 2024 08:49 (Şikayetten 1 ay sonra)
İzmir Şahsuvaroğlu SsangYong KGM Torres Evx Kapora İadem Yapılmadı

Sayın Emrah DEMİR; Sizlere kapora ödeme esnasında imzalatılan ''Araç Alım Kaporası Taahhütnamesi'' sözleşmesini imzaladığınız halde sizlerin burda şikayet yazmanız kesinlikte kötü niyetli olduğunuzu göstermektedir.

Kürşat

Kapora 6 ay içinde ödenir diye belge imzalamışsınız, yinede şikayet ediyorsunuz

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Şahsuvaroğlu SsangYong Güvenilir Firma Değil, Kaporaya Bile Muhtaç.

Muhammet
17 Mart 2024 14:41
İdris sonuçtan hiç memnun değil

SsangYong Torres Evx Kapora İadesi.

05 Mart 2024 21:40
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

SsangYong Şahsuvaroğlu İnsanların Güvenip Verdiği Ön Ödemelerini Geri Ver!

28 Şubat 2024 03:53