Ahmetcan sonuçtan hiç memnun değil

Soylu AVM Kimlik Doğrulama Sorunu Ve Geciken Teslimat

Ahmetcan
27 Kasım 2024 15:08

Yani şikayet edeceğim edeceğim etmiyordum, artık sabrım taştı. Bakın, ben 1 ay oldu. Soylu AVM internet sitesi üzerinden 1 aydır dizüstü bilgisayarı arıyordum. İlk aradığımda istediğimi bulmuştum, sipariş verdim. Hafta içi pazartesi günüydü, tahmini teslimat o hafta cuma gününe kadar yazıyordu. Fakat dedikleri olmadı, sürekli olarak kimlik doğrulaması için SMS gönderiyorlardı. Bütün gönderdiği doğrulamaları yerine getirdim fakat siparişin durumu 3-4 gündür koyduğum fotoğraftaki gibi. Evrak yükleye basıyorum, yine kimlik doğrulama istiyor. Doğrulamaya çalışıyorum, hata veriyor. Müşteri hizmetlerini aradım, size gönderdiğimiz SMS'teki linke tıklayarak doğrulama yapın dediler. Yaptım, sipariş durumu yine aynı, bir şey değişmedi. Sıkıldım artık, 3-4 defadır böyle oluyor. 3-4 defadır yaptığım bütün siparişleri iptal ettim. Pazartesi günü bir daha sipariş verdim. Bu sefer de olmazsa artık diyeceğim söz kalmayacak. Site üzerinden 'Sipariş hakkında soru sor' bölümüne bastım, sorunumu yazıp yetkililere gönderdim fakat 2 gün oldu, hâlâ bana gelen giden bir mesaj yok. Daha da bir şey demek istemiyorum, bu siparişim eğer kefil varsa iptale çıkmasını istiyorum.

29 Kasım 2024 09:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba değerli müşterimiz, şikayetinize istinaden sizleri aradık fakat telefonunuz kapalı olması nedeniyle üzülerek belirtmek isterim ki ulaşamadık.Yaşamış olduğunuz durumdan dolayı konuyu sizlerden dilemek için gün içinde tekrar iletişime geçeceğiz sağlıklı günler dileriz.

02 Aralık 2024 10:55

Merhaba değerli müşterimiz şikayetinize istinaden sizi tekrar aradık fakat tüm çabalarımıza rağmen sizlere ulaşamadık. Gün içinde tekrar iletişime geçmeye çalışacağız. Sağlıklı günler dilerim

Siparişimdeki Eksik Ürün Ve Keyfi İptal Mağduriyeti

13 Mayıs 2025 17:48

17 Kasım 2024 02:35

18 Temmuz 2024 10:53
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 20:58