Sompo Sigorta Sisbis Kaydı

11 Ekim 2024 17:14

Merhaba ben oktay Kazmacı Sispis e düşmüşüm Sompo sigorta şirket tarafından. Bu kazayı ben yapmadım müşterim yapmıştır ve ben feragat etiğim halde sispise düşmüşüm hiçbir para almadım hiçbir işlem yapmadım sigortadan çok mağdur durumdayım bir an önce sispisin kaldırılmasını arz ederim şu an yapmadığım bir işlem yüzünden bütün ticaret hayatım bitmiştir çünkü ben araç kiralama işi yapıyorum hiçbir kasko ve trafik yaptıramıyorum bu Sispis yüzünden lütfen yardımcı olun sizden rica ediyorum

14 Ekim 2024 08:58 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın Oktay K., SİSBİS kayıtları ile ilgili itirazlar için; SBM sitesi içerisinde bulunan SBM - SİSEB - Suistimal İşlemleri - Yanlış Sigorta Uygulamalarına İlişkin Kayıtların Düzeltilmesi Talebi(İtiraz) başlığı üzerinden işlem yapılması gerekmektedir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

14 Ekim 2024 13:10

Hepsini yaptık ama velaki muhatap bulamıyoruz nereye baş vurduysak Sompo sigortası kaldırmıyor diyor yetkili bile bulmıyoruz bu kazayı biz yapmadık müşteriler yaptı ve bütün evrakları size sunduk sizden rica ediyorum muhatap olacak birini yönlendirin bize Sompo genel müdürlüğüne bile geldik muhatap bulmıyoruz sizden rica ediyorum kaldırın şu sispisi yanlış kişiyi sispise koymuşsunuz yani beni sispise kıyucağınız kişi kaza raporunu tutan kişiye yapmadınız lazım bütün evrakları size sunduk

14 Ekim 2024 13:12

Sispis genel müdürlüğünden gelen cevap bize Sompo sigortası kaldırmıyor diyor yani sispisinizi diyor

Sompo Sigorta’nın Araç Yangınına Rağmen Açıklamasız Hasar Reddi

Sompo Sigorta’dan yaptırmış olduğum kasko poliçem kapsamında sigortalı olan 2015 model Audi A7 aracım, yaklaşık bir ay ö...

9 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Sompo Hasar Onarım Sürecinde Serviste Araca Verilen İlave Hasar

Sompo HasarOnarım Sürecinde Serviste Araca Verilen İlave Hasar

Ekin
Sompo %100 Haklı Olduğum Bir Trafik Kazasında Aracım Tamir Edilmedi Mağdurum!

Sompo %100 HaklıOlduğum Bir Trafik Kazasında Aracım Tamir Edilmedi Mağdurum!

Şahin
Sompo İkame Araç Sıkıntısı!

Sompo İkame AraçSıkıntısı!

Muhammed