Osman sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 18:31

22 Ocak 2022 tarihinde Sompo Japan kasko şirketinin anlaşmalı olduğu Carglass firmasının yönlendirdiği Tekin oto cam'dan hasarlı ön cam değişimi yaptım. Ancak servis orijinal cam talep etmeme rağmen yerli cam takmış. Çıkarmış olduğu hasarlı camı da çekiçle kırmış. Bunun üzerine kasko şirketine camımın orijinal camla değişimini talep ettiğim bir şikayet ilettim. Onlar da bana en yakın servise giderek dosya oluşturmamı, takılan camın sökülüp yerine orijinalinin takılması talebimi onaylayacaklarını söylediler. 2 Şubat 2024 tarihinde Diyarbakır Çavuşoğlu Hyundai bayisine giderek dosya oluşturdum. 31 Ocak'ta verilen değişim onayı sonucu Sompo Japan Sigorta tarafından yönlendirildiğim ve ikamet adresimden 4 saat uzaklıkta bulunan Hyundai yetkili servisinde oluşturmuş olduğum dosya yetkililer tarafından reddedilmiş. Yaklaşık 1 aydır tüm iyi niyetimle sorunun çözülmesi için bekledim ve söylenen her şeyi yaptım. Bu süre içinde sayısız farklı Sompo Japan kasko yetkilisiyle görüştüm. Ve her seferinde değişimin onaylandığı, yalnızca yönlendirildiğim serviste dosya oluşturmam gerektiği söylendi. Bu kadar basit bir sorunun bile çözümünü sağlayamayan bir kasko şirketi, daha büyük bir sorunla karşılaştığımda beni ne kadar daha mağdur eder acaba diye düşünüyorum. Talebimin en kısa sürede karşılanıp, yetkili servis tarafından oluşturulan dosyaya gereken onayın verilmesini talep ediyorum.

(Camın önceki ve sonraki hallerini içeren fotoğraflar ektedir.)

20 Nisan 2024 08:56

22 Ocak 2024 Tarihinde yaşadığım orijinal olmayan cam değişimi sorunu 3 ay geçmesine rağmen hala çözülmedi. 1 ay öncesinde Diyarbakır'da Carglass anlaşmalı bir firmanın cam siparişini verdiğini ve benimle iletişime geçeceğini söylediler ancak ne sompo sigorta yetkilileri ne de Carglass yetkilileri dönüş yapmadı. Sompo sigortayı aradığımda sürekli süreçle ilgili bilgi edinip dönüş yapacağız deniyor ancak hala herhangi bir çözüm yolu bulamadılar. Sompo Japan Sigorta bu sorunu çözüme ulaştırana kadar şikayet oluşturmaya devam edeceğim.

16 Şubat 2024 08:56 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Osman B, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta A.Ş

16 Şubat 2024 17:05

Sayın Osman B, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuza istinaden tarafınıza 16.02.2024 tarihli görüşme ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Sompo Sigorta A.Ş

22 Şubat 2024 09:59

Hala sorunum çözülmedi maalesef. Sigorta şirketi Carglass'a yönlendiriyor, Carglass da anlaşmalı firmasına ancak firma orijinal cam talep edemiyoruz diyor. Bütün herkes birbirine yönlendiriyor. Carglass firması ayrıca sorunlu, geri dönüş bile sağlamıyorlar. Kaç sefer kendim aradım ona rağmen çözüm üretmediler. Camı da talep edip kendim değiştireyim diye istekte bulundum kabul edilmedi. Yapmamı istemedikleri bir o kaldı...

13 Nisan 2024 10:00

Yaklaşık 1 ay önce Carglass Diyarbakır servisinin cam siparişini verdiğini, sipariş gelince beni arayacaklarını belirttiler ancak hala sonuç yok. Yanlış Kasko yönlendirmesi ve Carglass firmasının hatalı cam değişimi sonrasında 3 ay boyunca sorunum hala çözülmedi. Sorunumu Sigorta Tahkim Komisyonuna taşıyıp bekleyeceğim.

24 Nisan 2024 15:44

Sayın Osman B, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuza istinaden tarafınıza 24.04.2024 tarihli görüşme ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Sompo Sigorta A.Ş

Mucahit sonuçtan hiç memnun değil

Sompo Kasko Cam Değişiminde Orijinal Cam Bilgilendirmesi Yapılmadı, Mağdur Oldum

Mucahit
07 Haziran 2025 12:14
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Ozan
25 Eylül 2023 19:22

Samet
04 Ağustos 2023 18:43
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sompo Japan Sigorta Kasko Hizmetinde Mağduriyet Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

01 Temmuz 2025 18:40
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Cam Hasarının Eksik Ödenmesi Ve Yüksek Muafiyetin Açıklanmaması Mağduriyet Yarattı

Şükrü
03 Ekim 2025 13:41