Galip sonuçtan hiç memnun değil

Şok Net İnternetimi Bağlamıyor Pişman Ettiler

25 Eylül 2024 11:03

19 Eylül 2024 tarihinde Şok Net evde internet başvurusunda bulundum. Aynı gün onay işlemlerini yaptım ve abonelik işlemim başladı. 21 eylülde kullanıcı adı ve şifre tanımlayarak interneti kullanabileceğim mesajı geldi. 0850 800 07 65 numaralı müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede evimde fiber kablo bulunduğunu, bağlantının uzman ekip tarafından yapılması gerektiğini belirttim. Tarife fiyatımı yükselterek fiber pakete geçiş yaptırıldım. Türk Telekom ekibi gün içinde gelip kabloyu bağlayıp modem bırakıp gidecekler kurulum yapılacak dediler. O günden beridir her gün arıyorum ve telefonda her defasında yeniden derdimi anlatıp yardımcı olunmasını istiyorum. Ama hala ne gelen var ne giden. Bugün 25 Eylül 2024 te aradığım müşteri temsilcisi telefonu yüzüme kapattı. Kesinlikle talebime dönüş yapılmıyor. Çocuklar okula gittiği için internete ihtiyaç var. Ödevleri gecikti. Cep telefonlarındaki kotalar da tükendi. Ankara'nın göbeğinde internet karanlığına maruz bırakıldık. Şok Net bizi pişman etti. Her defasında aradığımda 24 dakika ile 34 dakika telefonda müzik dinlettiler. Sonuç hala yok. Eğer kurulum yapıp modem getirmeyecekseniz şu andan itibaren sözleşmenin feshini işlemlerin iptalini istiyorum. Yüzüme telefon kapatan müşteri temsilcinizden de şikayetçiyim.

26 Eylül 2024 10:02 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Galip A., Yaşamış olduğunuz sorunla ilgili size en kısa sürede yanıt verilecek ve memnuniyetiniz sağlanacaktır. Saygılarımızla,

Galip
26 Eylül 2024 10:05

Bu benim İnterneti bağlandı, hizmet verilmeye başlandı demek değil. En kısa sürede bugün mesela ekibiniz gelip interneti bağlaması gerek.

26 Eylül 2024 12:23

Sayın Galip A., Talebiniz ile ilgili en kısa sürede tarafınız ile iletişime geçilecek talebiniz işleme alınacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Galip
06 Ekim 2024 11:09

15 gün sonunda bana port olmadığını söylediler. Başvurumu iptal edip turkcellsuperonlıne ye geçiş yaptım. Hızlıca gelip fiber kablomu bağlayıp hizmeti açıp gittiler. Helal olsun adamlara.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
26 Ekim 2024 12:09
Şok Net: Söz Verilen Fiyatın Üzerinde Faturalandırma Ve İletişimsizlik Sorunu

Şok Net Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu

22 Aralık 2024 14:11

04 Ekim 2024 17:00
Yanlış Bilgilendirme ve Fiber Altyapı Sorunu
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 11:43

Abdullah